Cruesli (93577)
share
Manager: Tesse
Country: Nederland
League: II.1
Rival: Palme boys
World Rank: 1171
Country Rank: 14
BBM Tier: 1
Last Online: 10/07/2022

Second Team:
The Milk
Country: Utopia
League: IV.55
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
Cruesli voor het eerst kampioen van Nederland
Posted on 06/27/2021

Cruesli heeft voor het eerst de DBA Pro A gewonnen. Na 2 seizoenswinsten, 1 beker en 1 beker runner-up was nog nooit het grootste succes behaald. Nu eindelijk, tegen het einde van Elderson’s carrière, hebben we de prijs in onze handen. Dank gaat uit naar de spelers die het mogelijk maakten!

Gunnar Elderson
3 x MVP, meeste punten ooit voor Cruesli, 96 NT + 14 U21 wedstrijden en 8 All star wedstrijden. En hij heeft nog een staartje te gaan in zijn carrière. Dit kampioenschap is ten eerste de verdienste van Gunnar. Zowel in de 1e ronde als in de finale leidde hij het team in punten, en bij een inside aanval in de 2e ronde faciliteerde hij met 8 assists.

Quinten Roodenburgh
Het nieuwe jonge talent dat het kampioenschap mogelijk maakte. In de 2e ronde maakte hij de inside aanval mogelijk en verder stond hij elke wedstrijd solide als Center. Een mooie carrière nog voor de boeg maar het kampioenschap is binnen.

Joey Buerman en Boobby Bezuijen
Het oudere trainingsmaatje ...

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement