Dodor Utd (120077)
share
Manager: Dodor
Online
Country: Bulgaria
League: II.3
Rival: Detroit Peshtera
World Rank: 6302
Country Rank: 55
BBM Tier: 3

Second Team:
Dodor Inc
Country: Utopia
League: IV.43
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
Нов спонсор
Posted on 05/22/2019

Ето че след дълга 11 сезонна пауза, Додор Утд отново намери официален спонсор и успя да плати за поддръжник. Тримата върли фена на отбора (четвъртия за съжаление се спомина) се събраха пред залата на клуба и дружно отпразнуваха тази радостна новина.

Звездите на отбора бяха видимо развълнувани, тъй като от тук нататък няма да им се налага да перат екипите си след всеки мач. Чистача Пешо оттегли молбата си за напускане съблазнен от мисълта за безплатни наденички и лютеница след всяка победа. Привлечена беше и нова мажоретна група, която със сигурност ще направи мачовете много по-атрактивни.

На грандиозно коктейл парти състояло се на частната му яхта, президента на клуба Ефенди Гичков съобщи че новите цели на клуба са промоция в А група и изграждането на перспективен тим, с който всички ще се съобразяват. "Немам търпение да вида тоз голем тим, там дет му е местото", каза той дъвчейки агнешки ребърца.

Мениджъра на тима, Смокин Сладкарев, добави: "Ако играем така както можем, няма ...

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement