Kerlci (114713)
share
Manager: Deschamps
Country: Slovenija
League: SKL
Rival: Dream Catchers
World Rank: 1032
Country Rank: 13
BBM Tier: 2
Last Online: 11/27/2022

Second Team:
Kerlci II
Country: Utopia
League: IV.38
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
Vrnitev v 2. ligo
Posted on 06/08/2020

Po težavah v sezoni 48, ko je uprava Kerlcev racionalizirala stroške v ekipi, se je ekipa hitro pobrala, ter se vrnila nazaj v 2. ligo. Navijači kluba svoje upe še naprej polagajo v Italijana Stefana Vicentija, Estonca Indreka Kruuseja ter Kitajca Menga Qixionga, ki so designirani za liderje ekipe v prihodnjih sezonah. Ekipi bosta še naprej pomagala veterana Matija Koren in zimzelena legenda kluba Francelj Berlak, svoje pa bo prispeval še drugi Estonec v ekipi, Einar Maivel.

Jubilejna sezona 50 bo za Kerlce minila v znamenju boja za obstanek in dela z mladimi nosilci ekipe. Manager Deschamps verjame, da so mladci sposobni prevzeti breme nase in tako razbremeniti že nekoliko utrujene veterane, ki jim moči neizogibno jenjajo. Morebitnih presenečenj močnejših tekmecev pa zaenkrat vseeno še ne pričakuje.

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement