GlobalniTrotlni (114679)
share
Manager: Icce
Country: Slovenija
League: II.1
Rival: Infiniti Verdun
World Rank: 1510
Country Rank: 20
BBM Tier: 2
Last Online: 12/03/2022
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
Vstop v novo sezono
Posted on 11/10/2022

Izjava za javnost prihaja sicer pozno po začetku sezone, vendar verjamemo, da javnost in naši navijači to razumejo po izjemno burnem zaključku oziroma zadnji tekmi finala v lanski sezoni.

Po zelo dobri sezoni, ki se je na koncu celo odvijala nad pričakovanji, smo na zadnji tekmi doživeli popoln debakel. Tekma je bila odigrana z za finale prenizko zavzetostjo, dvomljivimi odločitvami strokovnega štaba in čudnim obnašanjem nekaterih glavnih akterjev.

Takoj po tekmi je vodstvo nepreklicno odpustilo celoten strokovni štab in uvedlo preiskave o samem dogajanju. Žal so izsledki pokazali, da za vsem skupaj morda stoji še kaj hujšega kot le slabe odločitve in smo tako organom pregona nakazali sum kaznivega dejanja.

Zgodila se je tudi čistka v igralskem kadru. Klub je tako zapustilo dolgoletno ogrodje ekipe, ostaja pa le kapetan Božič, ki pa bo v primeru dobre ponudbe tudi zapustil sredino. Ekipa se postavlja tako na novo, ekipi se je pridružilo nekaj obetavnih mladeničev, katerim se ...

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement