KK Bogojina (114188)
share
Manager: xxxser
Country: Slovenija
League: II.4
Rival: BOLK DEFENDERS
World Rank: 4185
Country Rank: 48
BBM Tier: 3
Last Online: 7/17/2024

Second Team:
KK Bogojina II
Country: Utopia
League: IV.71
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
Prihodnost..
Posted on 6/20/2024

Z novo sezono, so prišli tudi novi stroški. Zvišanje plač nekaterim ključnim igralcem je bilo tako, da naš proračun tega nebi prenesel. Razen če bi se zadolževali - česar pa nočemo. Zato bomo naredili po zelo solidni sezoni korak nazaj, da bomo lahko delali dva naprej.. Prodali smo najdražjega centra in dva zunanja igralca, ki sta kljub slabim skilom kar precej bremenila klubsko blagajno.

Trenutno smo torej šibki in nekonkurenčni. Vendar pa že gledamo na tržnico in iščemo prave okrepitve. Tudi trener se bo v kratkem poslovil. Vrhunski je enostavno predrag pa na videno ne dela tako velike razlike napram uglednemu trenerju. Tudi tukaj bo torej prišlo do spremembe. Po drugi strani pa razmišljamo tudi o možnosti najema športnega psihologa.. Kljub rotaciji igralcev se včasih zgodi, da tedenske minute niso optimalne. Vprašanje je samo ali razkirati nakup in plačo za strokovnjaka in kakšen bo sploh vpliv na igralce. Nevem, mogoče za sprobat.

Če potegnem črto: to sezono je cilj obstanek. ...

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement