White-Sharks (93346)
share
Manager: Shark1999
Country: Nederland
League: II.4
Rival: Poekie Power Cats
World Rank: 1904
Country Rank: 19
BBM Tier: 2
Last Online: 10/04/2022

Second Team:
White-Sharks II
Country: Utopia
League: IV.49
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
Prima debut in de DBA Pro voor de Sharks
Posted on 01/16/2022

De sharks zijn prima begonnen aan het eerste seizoen in de DBA Pro. Na een hele spannende wedstrijd tegen Pers0wnages en een hele slechte eerste helft kwam de nieuwste aankoop van de Sharks Viktor Arizanov in het 3e kwart los waarbij hij het team leidde naar een 29-13 overwinning. Dit kwart bracht ons voor het eerste op voorsprong. De 6e fout van MVP van divisie 2.2 vorig seizoen wen wei han maakte het daarna weer een stuk lastiger. Maar gelukkig wist Muamer Brišar goed in te vallen en kon de winst uiteindelijk worden binnen gesleept.

Juha tapiola die de afgelopen seizoenen erg belangrijk is geweest voor de sharks had moeite met het niveau van de DBA Pro en had maar 4 fg uit 18 pogingen. Waaronder 1-5 van 3 en 2-4 van de vrije worp lijn. Wel zorgde hij voor het verschil aan het begin van de overtime. Met een assist aan Atse Gruys kon de score worden geopend, een belangrijke 3 punter in de possessie erna gaf de sharks een voorsprong van 5 punten die niet meer uit handen werd gegeven.

Al ...

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement