BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.24 > 16 νικες για να εξασφαλισεις θεση στα πλεη οφς?

16 νικες για να εξασφαλισεις θεση στα πλεη οφς?

Set priority
Show messages by
This Post:
22
276266.1
Date: 01/27/2016 10:58:26
Overall Posts Rated:
1111
συγχαρητηρια σε ολους για τον ανταγωνιστικο ομιλο που εχουμε δημιουργησει και κανει καθε αγωνα μας αμφιρροπο, αλλα ειναι ελαφρως αδικο για ολους μας να σκοτωνομαστε μεταξυ μας και να ανεβαινει ο 1ος του αλλου ομιλου που δινει 15 χαλαρους αγωνες τη σεζον. εχω ρεκορ 14-7 και ακομη κ αν κερδισω στον τελευταιο αγωνα θελω νικη με διαφορα 110 ποντων και ηττα του paramythia για να βγω 4ος...μακαρι να μπορουσε να γινει μια μικρη αναδιανομη στους 2 ομιλους. κ παλι συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια για το υψηλο επιπεδο!!!

This Post:
22
276266.2 in reply to 276266.1
Date: 01/30/2016 13:17:43
Overall Posts Rated:
22
επειδη αναφερεις και την ομαδα μου.κοιτα τον τελευταιο αγωνα και την διαφορα στο ροστερ που εχω με το toniers.προς θεου δεν εχω κατι με καμμια ομαδα αλλα ειναι δυνατον να χανω εστω και εναν ποντο επειδη εχω διαθεση χαλαρη και στην αγ.κατασταση ειναι λιγο πιο καλα η αλλη ομαδα???υπαρχει χαωδης διαφορα στο επιπεδο παιχτων.και σου αναφερω ενα συγκεκριμενο παιχνιδι..υπαρχουν και αλλες περιπτωσεις που βγαζουν ματι..αν ψαξεις λιγο στην κατηγορια 3 υπαρχουν ομαδεσ πολυ υποδεεστερες απο αυτες που εχουμε εμεις στον ομιλο..τεσπα..αυτη ειναι η κατασταση..τοσες και τοσες σεζον παλευω να ανεβω αλλα ματαια και αναρωτιεμαι τι κανω τοσο λαθος.καλα play offs παιδες.αμφιρροπα παιχνιδια και φετος

This Post:
00
276266.3 in reply to 276266.2
Date: 01/30/2016 14:45:01
Overall Posts Rated:
1111
νομιζω οτι η χαλαρη προσπαθεια εχει αποτελεσμα μονο με εικονικους παικτες κ παρα πολυ ψοφιους αντιπαλους. την εχω πατησει 2, 3 φορες στο παρελθον κ πλεον την αποφευγω οσο περισσοτερο γινεται, τουλαχιστον στα παιχνιδια με τις ομαδες του ομιλου μας. την παρατηρηση για τις 16 νικες δεν την εκανα επι προσωπικου και ισα ισα θα μου αρεσε ολοι οι ομιλοι να ειναι σαν τον δικο μας, απλα ειναι αδικο στον αλλο ομιλο να εχει 4 εικονικους παικτες κ αλλους 2 αρχαριους. επισης αποψη μου ειναι οτι θα επρεπε να ανεβαζουν περισσοτερο κοσμο για να καλυπτονται ολα τα κενα στις παραπανω κατηγοριες απο ενεργες ομαδες. ειμαι 5 σεζον στο παιχνιδι κ ακομη απεχω αρκετα για να διεκδικησω εστω ανοδο. απλα δεν θα κατσω να περιμενω αλλες 10 σεζον για να μπορεσω να ανεβω. κ η Φιλαδελφεια στο NBA πιο γρηγορα θα μπορεσει να γινει ομαδα...χεχε. καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια στα πλεη οφ

This Post:
00
276266.4 in reply to 276266.3
Date: 01/30/2016 16:47:45
Overall Posts Rated:
22
χρειαζεται ομως να βαζεις και χαλαρη διαδεση αλλιως ο ενθουσιασμος θα ειναι παντα χαμηλος.εδω απο επιπεδο 9 βαζεις ενα δυνατη και στο επομενο παιχνιδι παιζεις με επιπεδο 4 συγκρατημενος.παιζω απο σεζον 16 και εκτος απο μια χρονια που ανεβηκα κατηγορια(περιοδο που πρεπει να ημουν και υποστηρικτης)και επεσα την αμεσως επομενη αγκομαχαω να ξαναανεβω.παλεψα αλλαξα ολο το πλανο και την φιλοσοφια αλλα ακομα τιποτα.δεν ξερω και δεν μπορω να καταλαβω αν παιρνεις καποιους extra ποντους αν ειναι συνδρομητης του παιχνιδιου.παντως εαν ασχοληθεις αξιζει..ειναι φοβερο παιχνιδι.

From: fcc
This Post:
33
276266.5 in reply to 276266.4
Date: 01/30/2016 18:19:19
AOΨ
IV.16
Overall Posts Rated:
88
γειά σας ,

Διάβασα τα posts σας με ενδιαφέρον.Έχει δίκιο ο kounavi1979 για την ανισσοροπία των ομίλων αλλά γιαυτό μάλλον ευθύνεται το γεγονός οτι το παρατάνε το παιχνίδι αρκετοί νέεοι managers μεσούσης της περιόδου και γιαυτό το λόγο αναπληρώνωνται οι ομάδες με bots και συμβαίνει αυτό στο δικό μου όμιλο και όχι στο δικό σας οπου η πλειοψηφία των managers είναι η ίδια εδώ και αρκετές seasons. Επίσης σε παλαιότερς seasons to BB είχε περισσότερς κανονικές απο εικονικές ομάδες απο ότι έχει τώρα και αυτή η ανισοκατανομή είναι πιό εμφανής.
Δίκιο έχει και ο gojbil από τη μεριά του για το ότι σαν supporter έχεις extra credits.Ο κολλητός που μου γνώρισε το παιχνίδι έγινε supporter και ανέβηκε κατηγορία με τη μια ,δεν είναι τυχαίο,προς θεού, όμως δε λέω οτι πρέπει κάποιος να γίνει για να ανέβει ,θέλει και άλλα πράγματα ,έχω ακούσει επίσης και για hacks .
Ο κάθε ενας παίχτης αντιλαμβάνεται το παιχνίδι με τα δικά του στοιχεία και επίσης το ίδιο το παιχνίδι έχει engine που λαμβάνει πολλές παραμέτρους που ουσιαστικά διαφοροποιούν κατα πολύ το αποτέλεσμα απο οτι επιλέγει ένας manager (πχ trainning,διάθεση,τραυματισμούς), έχει και το απρόοπτο μέσα όπως ηλικία, "καλή μέρα ενός παίκτη", κλπ.
Απο τη season 19 που προτοασχολήθηκα είχα πολύ δυνατές ομάδες στο δικό μου όμιλο καί όταν έκανα το δικό μου σχεδιασμό με σκοπό να ανέβω,με άλλαξε κατηγορία και συνεχίζω τώρα σε αυτή όπου φτάνω στη πηγή αλλά νερό δε πίνω παρά το εύκολο έργο στη regular seazon στα playoff πάντα κάτι γίνεται. Είναι όμορφο παιχνίδι και σου δίνει καί χαρές αλλά και πίκρες,εύχομαι σε όλους σας καλή επιτυχία και πολύ δυνατές μάχες στο μέλλον.
Ας κερδίσει ο καλύτερος.
Φάνης.