BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.24 > 16 νικες για να εξασφαλισεις θεση στα πλεη οφς?

16 νικες για να εξασφαλισεις θεση στα πλεη οφς?

Set priority
Show messages by
From: fcc
This Post:
33
276266.5 in reply to 276266.4
Date: 01/30/2016 18:19:19
AOΨ
IV.16
Overall Posts Rated:
88
γειά σας ,

Διάβασα τα posts σας με ενδιαφέρον.Έχει δίκιο ο kounavi1979 για την ανισσοροπία των ομίλων αλλά γιαυτό μάλλον ευθύνεται το γεγονός οτι το παρατάνε το παιχνίδι αρκετοί νέεοι managers μεσούσης της περιόδου και γιαυτό το λόγο αναπληρώνωνται οι ομάδες με bots και συμβαίνει αυτό στο δικό μου όμιλο και όχι στο δικό σας οπου η πλειοψηφία των managers είναι η ίδια εδώ και αρκετές seasons. Επίσης σε παλαιότερς seasons to BB είχε περισσότερς κανονικές απο εικονικές ομάδες απο ότι έχει τώρα και αυτή η ανισοκατανομή είναι πιό εμφανής.
Δίκιο έχει και ο gojbil από τη μεριά του για το ότι σαν supporter έχεις extra credits.Ο κολλητός που μου γνώρισε το παιχνίδι έγινε supporter και ανέβηκε κατηγορία με τη μια ,δεν είναι τυχαίο,προς θεού, όμως δε λέω οτι πρέπει κάποιος να γίνει για να ανέβει ,θέλει και άλλα πράγματα ,έχω ακούσει επίσης και για hacks .
Ο κάθε ενας παίχτης αντιλαμβάνεται το παιχνίδι με τα δικά του στοιχεία και επίσης το ίδιο το παιχνίδι έχει engine που λαμβάνει πολλές παραμέτρους που ουσιαστικά διαφοροποιούν κατα πολύ το αποτέλεσμα απο οτι επιλέγει ένας manager (πχ trainning,διάθεση,τραυματισμούς), έχει και το απρόοπτο μέσα όπως ηλικία, "καλή μέρα ενός παίκτη", κλπ.
Απο τη season 19 που προτοασχολήθηκα είχα πολύ δυνατές ομάδες στο δικό μου όμιλο καί όταν έκανα το δικό μου σχεδιασμό με σκοπό να ανέβω,με άλλαξε κατηγορία και συνεχίζω τώρα σε αυτή όπου φτάνω στη πηγή αλλά νερό δε πίνω παρά το εύκολο έργο στη regular seazon στα playoff πάντα κάτι γίνεται. Είναι όμορφο παιχνίδι και σου δίνει καί χαρές αλλά και πίκρες,εύχομαι σε όλους σας καλή επιτυχία και πολύ δυνατές μάχες στο μέλλον.
Ας κερδίσει ο καλύτερος.
Φάνης.