Barcelonabalkan (52555)
share
Manager: JohanCruyff14
Country: Makedonija
League: MKD BB Elita
Rival: Ilievski2018
World Rank: 978
Country Rank: 6
BBM Tier: 1
Last Online: 10/19/2021
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
ДЕМОНСТРАЦИЈА НА МОЌ
Posted on 06/08/2021

Уште еден натпревар до крајот на овој успешен регуларен дел.Денес издвојувавме рутинска победа на гостински терен, за да биде оваа победа уште позначајна таа беше против голем ривал и директен конкурент за позиција воедно е демонстрирана моќ до 3та четвртина каде што водевме со 33 разлика, потоа тренерот одлучи да им даде шанса на останатите играчи и комплетно да ги одмори ѕвездите.Во купот оваа сезона бевме доминантни се до дебитантското наше финале каде подобар противник беше екипата на Хсаго и во оваа прилика им честитаме.Му честитаме и на нашиот најкорисен играч и репрезентативец на Македонија Игнат Османов кој е избран за МВП на регуларниот дел на сезоната од страна на нашите навивачи.Со срекја нa тренерот и момците во Play off серијата.🏀🎯💪👏

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement