BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
93517.2 in reply to 93517.1
Date: 06/02/2009 05:43:44
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
949949
Second Team:
Nitra Urpiners
Kandidatúra LA-zajino:
Rozhodol som sa opäť, tentoraz naposledy, kandidovať na post trénera reprezentácie Slovenska..

1: Pre tých, ktorí ma nepoznajú, reprezentáciu som viedol v ostatnom volebnom období. Hrám extraligu s tímom Nitra Corgons a BuzzerBeater hrám od začiatku vzniku Slovenskej komunity v tejto hre (Sezóna 3). Nejdem vymenúvať úspechy či neúspechy, budem sa sústrediť na budúcnosť, na to ako sa plánujem správať pri NT, na to čo treba zlepšiť a ako to viem a chcem zlepšiť ja.

2 Informovanosť : – klasický problém NT a U21 tímov. Majiteľom hráčov chýba motivácia sledovať zápasy a dianie okolo NT, ale keď sa trošku zamyslíme tak výhody mať reprezentanta tu sú, a zjavné. Či je to už rýchlejšom získavaní skúseností, alebo samotnom prezentovaní svojho hráča po celom BuzzerBeater svete, kde si ho všímajú viacerí manažéri, a predsa čím viac ľudí vidí môjho hráča, tým viac ľudí zaregistruje, že sa predáva, alebo podáva dobré výkony, a tým väčšia šanca zarobiť viac peňazí. A to je podstata tejto hry. Navyše podľa posledných noviniek vplyv reprezentanta bude celkom slušný aj čo sa týka ekonomiky tímu..

V zlepšení tohto problému stavím na už osvedčenú vec a to je :
a) NT diskusia, podľa mňa na slušnej úrovni a v rámci SR fóra druhé najvyťaženejšie vlákno
b) externé fórum s detailnými informáciami o NT a potenciálnych hráčoch
c) symbiho federácia na podporu národných tímov
d) Supporter súťaže na zvyšovanie a udržanie tréningu a formy

3 Nálada: – kľúčovým prvkom v NT je podľa mňa nálada. Najviac to bolo markantné v minulej sezóne, kedy sme nedosahovali najlepšie ratingy, ale dokázali sme víťaziť. Myslím, že s náladou som v NT narábal dobre a mienim s ňou narábať podobne aj ďalej.

4 Vhodný tréning: – Priskoré naplnenie potenciálu vysokých hráčov má za následok ich nepoužiteľnosť, kvôli vytiahnutiu jedného či dvoch skillov vysoko. Tento problém s nízkym a naplneným potenciálom chcem vyriešiť práve pri skautingu, kde osobne v spolupráci so symbim mienim každému manažérovi pri kontakte s ním v krátkosti vysvetliť dôležitosť tréningu všetkých skillov, nie len jedného. Myslím, že sme to celkom v minulej sezóne už dobre rozbehli, dúfam, že ovocie našej práce príde už v najbližších sezónach.

5 Tím: – Spolupráca so symbim je zárukou zabezpečenia kvalitného skautingu, informovanosti každého manažéra, sledovania potenciálnych reprezentantov a pokračovania súťaží o Supportera. Výmena informácií s Asasasom minimálne o tréningu zas zabezpečuje náväznosť a bezproblémový prechod mladých hráčov do národného výberu.

Ako som už spomínal na konci minulej sezóny, plánujem, ak budem zvolený, v nasledujúcom volebnom období pripraviť pre nového trénera pôdu tak, aby mal všetky dôležité informácie o NT už počas sezóny (externé fórum, fórum, BBpošta). Za dve sezóny bol spravený kus práce a nerád by som bol, keby to bolo všetko zbytočné. Ak má niekto seriózny záujem obetovať sa pre NT, určite to spozorujeme všetci počas nasledujúcich sezón, lebo nielen v čase volieb treba byť aktívny..

Ako tradične, čakám na vaše otázky na fórach pre to určených..
LA-zajino


1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching