BuzzerBeater Forums

Latvija - III.3 > 62. sezonas izslēgšanas spēles !

62. sezonas izslēgšanas spēles !

Set priority
Show messages by
From: Ruudis
This Post:
00
321711.3 in reply to 321711.2
Date: 11/13/2023 07:54:58
Sniegputeņi
Virslīga
Overall Posts Rated:
1111
Melnie zirdziņi

1. Helovīns – Komanda ar viszemāko valsts un pasaules reitinga vietu, kaut par menedžeri strādā jau kopš 47. sezonas. Sezonu pabeidza ar cienījamo 15-7 bilancei, desmit spēlēs pret izslēgšanas spēļu komandām gūstot 3 uzvaras. Toni uzbrukumā nosaka franču spēka uzbrucējs William Lefèvre, kurš sezonas beigās ierindojās otrajā vietā starp rezultatīvākajiem līgas spēlētājiem, par nieka tiesu atpaliekot no Brīvzemnieku brīnumbērna. Helovīns ir viena no trim komandām ar trim spēlētājiem, kuru alga pārsniedz 50k, bet tie arī ir vienīgie spēlētāji, kuriem tiek maksāts virs 10k, kopējā algā samaksātā summa sasniedz 228k naudiņas. Komandas mājvieta "dark arena", kura spējīga uzņemt 6 000 cilvēku (mazākā arēna starp izslēgšanas spēlēs iekļuvušo komandu arēnām) tiek aizpildīta vairāk kā pieklājīgi ar 93% aizpildījumu pēdējās deviņās līgas spēlēs. Kopumā šī komanda vērtējama kā ļoti bīstama, dēļ trim spēlētājiem, kuri iznesuši visu smagumu uz saviem pleciem, veiksmes gadījumā ar uzvarēt jebkuru, taču melnā zirdziņa statusā esošās komandas var arī zaudēt jebkuram, kā tas pierādās ar bilanci pret pārējām septiņām komandām. Veiksmi Helovīnu komandai !
2. Anonimie Alhakolikji – Pēdējā komanda, kuras algu kopsumma nepārsniedz 300k naudiņas, bet tāpat var iekost jebkurai, vēl nepieminētai vienībai. Tāpat kā otrs melnais zirdziņš, arī Anonīmie iekrājuši 15-7 bilnaci sezonas nobeigumā, bet veiksmīgāk spēlējuši pret līgas spēcīgākajām vienībām. Kopsummā desmit spēlēs pret izslēgšanas spēļu dalībniecēm, guvuši četrus panākumus, kas komandai, kas drīz vien iekļūs starp simt spēcīgākajām valsts vienībām, ir nozīmīgs panākums. To4KA kā sauc komandas arēnu ir spējīga uzņemt 20 313, pēdējās spēlēs aizpildījusi 67% vietu, kas noteikti komandas menedžerim sagādā galvassāpes un mazina rosību spēlētāju tirgū, lai komandu paceltu nākamajā līmenī, to padarot par titula pretendenti. Šī kļuvusi par vienīgo komandu, kuras divi spēlētāji spējuši gūt vismaz 20 punktus vidēji spēlē. Bijušais Peru U21 izlases spēlētājs Reynaldo Quintanilla 27,0 punkti 22 spēlēs, bet deviņu zvaigžņu spēles dalībnieks spānis Diego Bonis 22,2 punkti vidēji spēlē. Veiksmi Jums izslēgšanas spēlēs !

Vienmēr ir iespēja ! ! !
From: Ruudis
This Post:
00
321711.4 in reply to 321711.3
Date: 11/13/2023 07:56:45
Sniegputeņi
Virslīga
Overall Posts Rated:
1111
Favorīti
1. Piensūcēji – 79.vieta valsts rangā ir jāizrauj ar zobiem un nagiem, bez cīņas tik augstu nokļūt nevar. Deviņpadsmit uzvaras sezonā izcīni tikai titula pretendenti, citās līgās bieži vien čempioni, bet šosezon var arī nepietikt. Septiņas uzvaras pār izslēgšanas spēļu dalībniekiem ir nopietna spēka izrādīšana un pretinieku nolikšana pie vietas, lai tie baidītos no spēka, ko slēpj Piensūcēju Centrs laukuma īpašnieki. 17 102 sēdvietas pēdējās līgas spēlēs bijušas aizpildītas teju par 100%, kas nepārprotami ir labākais rādītājs no visām komandām, mēs pārējie menedžeri varam tikai mācīties. Komandas uzbrukumu stutē horvātu uzbrūkošais aizsargs ar pieredzi U21 izlasē un vairākās zvaigžņu spēleš Maks Motika (vdēji gūst 23,4 punktus spēlē), spānis Fernando Casadeval, kas pietrūka tikai 0,1 punkts spēlē, lai noapaļotu vidējo rādītāju uz 20, un visbeidzot saspēles vadītājs Themis Likas ar vairākkārtēju avaigžņu spēļu pieredzi un 17,4 punktiem vidēji spēlē. Trešā lielākā spēlētāju algu kopsumma ar 320k Piensūcējus ieceļ par vienu no trim milžiem šajā līgā. Veiksmi izslēgšanas spēlēs !
2. Sniegputeņi – Pēdējās spēles tika aizvadītas negaidīti vāji, 399k algu kopsumma negarantē uzvaras, to menedžeris tagad zina un centīsies neapdedzināties izslēgšanas spēleš. Fenomenāls sezonas sākums, bet divi zaudējumi, no kuriem viens pret galveno līgas favorīti, atņēma komandai mājas spēļu priekšrocības konferences finālā. Sezonas laikā cietām tikai divus zaudējumus, vienu no tiem pret komandu, kas iekļuva izslēgšanas spēlēs, bet otru pret šīs sezonas galvenajiem sancešiem. Diemžēl zaudējumi iedragāja skatītāja apmeklētību, kas 20 000 ietilpības Ziemas pilij nodrošināja nu vairs tikai 73% aizpildījumu pēdējās līgas spēlēs. Uzbrukumā galveno toni nosaka ilggadējais līderis Gundars Rode, viņam palīgā esot Čīlietim Besoainam ar 17,6 punktiem vidēji spēlē. Par tikko komandas sezonas MVP kļuvušais Angelo Souto nodrošina drošību groza apakšā un ieņem tikai trešo vietu komandas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. To viņš kompensēja ar labāko atlēkušo bumbu cipariem līgā, visas sezonas garumā. Pēc reitinga visaugstāk esošā vienība, bet kā redzam pēdējās spēles, nekas vairāk kā tikai konkrētais vakars, konkrētā spēle izšķirs to, kurš tiks tālāk un kurš gaidīs nākamo sezonu. Ļoti liela veiksme Sniegputeņiem !
3. BC Vaivīte – Manuprāt galvenais favirīts cīņā uz čempiona titulu. Trīs spēlētāji virs 50k algu sliekšņa, vēl trīs saņem vismaz 10k naudiņas nedēļā. 13 079 vietu lielā delu grida pēdējās spēlēs tikusi aizpildīta par 83%, kas noteikti deva ievērojamus ienākumus, lai radītu satriecošu komandu un noliktu augstākos mērķus. Sezonas laikā piedzīvots tikai viens zaudējums, tas pats pret spēcīgu pretinieku, kurš iekļuvis izslēgšanas spēlēs, tā aizvadot teju perfektu sezonu, kuras noslēgumā vajadzētu pacelt kausu virs galvas. Komandas rezultātu galvenokārt veido desmit zvaigžņu spēles aizvadījušais, bijušais Peru U21 izlases spēlētājs José Ernesto Albuquerque (21,3 punkti vidēji spēlē), trīsdesmit divus gadus jaunais francūzis Blaise Schmitt (19,9 punkti vidēji spēlē) un jaunais latviešu talants Leonards Dziedatajs (18,8 punkti vidēji spēlē). Šis viss savienojumā ar pieredzējušo menedžeri, kurš komandu vada kopš 42 sezonas, negribētos patrāpīties viņam pa kājām ceļā uz čempiona nosaukumu. Veiksmi izslēgšanas spēlēs !

Vienmēr ir iespēja ! ! !
Message deleted
From: Bigijs

This Post:
00
321711.6 in reply to 321711.2
Date: 11/15/2023 04:13:47
Bruno_Petersons
II.1
Overall Posts Rated:
00
Paldies par tik detalizētu statistiku. Pēdējās sezonas es personīgi esmu plūdis pa sezonu īsti bez mērķa un cenšanos. Šogad plānots nodraftēt kādu talantīgu jauno un nākamgad uzlabot sastāvu, lai kāptu uz 2. līgu.

Veiksmi nākošajā sezonā.

This Post:
11
321711.7 in reply to 321711.3
Date: 04/02/2024 17:16:31
Anonimie Alhakolikji
III.3
Overall Posts Rated:
11
Šī analīze padara tiešām par interesantāku spēli. Šosezon pievērsīšos jaunajiem