Αφου πλησιαζουμε τα μισα της σεζον ας κανω κ εγω το σχολιο μου για τον ομιλο. Θελω ξεκινησω με τον πρωταθλητη, οποτε για να τα παρω με τη σειρα, θα ξεκινησω με το κοκκινο υπο-ομιλο.
Κοκκινος ομιλος1. Supernova Elites 10-0Οι Σουπερνοβα συνεχιζουν απο εκει που σταματησαν. Εχουν το απολυτο νικων κ μαλιστα εχουν κανει καποια δυσκολα διπλα οπως μεσα στη Λαμια κ στα Ανωγεια. Ερχονται 3 δυσκολα παιχνιδια με τους πρωτοπορους των μπλε, που θα δειξουν πολλα για το μελλον. Ειναι το μεγαλο φαβορι για τη πρωτια της κοκκινης πλευρας αλλα θα πρεπει να παλεψουν για το πλεονεκτημα εδρας στους τελικους.
2. Anwgeia Cretan Hawks 7-3Θετικο το προσημο εως τωρα στην επιστροφη του Ιβκοβιτς στην Α1. Δεν ξεκινησε καλα τη σεζον, ομως η μεταγραφη του μοναδικου ξενου της ομαδας, του Moreau, αποδεικνυεται ακρως επιτυχημενη. Απο την ημερα που ηρθε στα Ανωγεια, η ομαδα μετραει ενα σερι 6 νικων. Αναμενομενη παντως η πορεια θα ελεγα, αφου το μπατζετ ξεπερναει τα 900κ κ καποτε διεκδικουσαμε πρωταθλημα με τετοιους μισθους. Σημερα βεβαια αυτο ειναι μολις το 9ο ακριβοτερο ροστερ. Δυσκολα θα βρεθει εκτος 4αδας, θα δωσει μαχη πιθανοτατα για τη 2η θεση.
3. Ionikos Lamias 6-4Για μια νεοφωτιστη ομαδα, η 3η θεση μετα απο 10 αγωνιστικες θα ηταν επιτυχια. Για το ακριβοτερο ομως ροστερ της Α1, μαλλον δεν ειναι αρκετη. Με μισθους 1,1Μ θα περιμεναμε κατι παραπανω απο 6 νικες. Οι εντος εδρας ηττες απο Σουπερνοβα κ Βαλενθια, εστω κ αν ηρθαν δυσκολα, δειχνουν οτι ειναι ενα επιπεδο κατω απο τους διεκδικητες του τιτλου. Βεβαια για τον Λαμιωτη αυτη ειναι μολις η δευτερη παρουσια του στην Α1, δεν εχει την εμπειρια αλλων μανατζερς. Πιθανοτατα ομως ηρθε με γεματα τα ταμεια κ αυτο τον κανει... επικινδυνο. Σιγουρα παντως, κανεις δεν θα τον θελει αντιπαλο στα play offs. Επισης ομαδα που θα διεκδικησει την 2η θεση των κοκκινων.
4. Paraponiarides 5-5Ο παραπονιαρης εκανε το ονειρο του πραγματικοτητα. Καταφερε να φερει τον Δοντα εκει που ανηκει, στην Α1! Αλλο ενα πανακριβο ροστερ, που πλησιαζει το 1Μ σε μισθους. Παρολα αυτα ειναι το 3ο ακριβοτερο στη κοκκινη πλευρα. Στην πρωτη τους θητεια στη κορυφαια κατηγορια, οι παραπονιαρηδες δεν τα πανε ασχημα. Θεωρω ομως οτι θα μπορουσαν κ καλυτερα, αφου εχουν αποτυχει να κανουν ενα μεγαλο διπλο. Θα δωσουν μαχη για να μπουν στα play offs, οτιδηποτε λιγοτερο απο τη 5η θεση θα ειναι αποτυχια.
5. Campo Stars BC 5-5Το μπατζετ των 867κ μοιαζει κ ειναι χαμηλο σε αυτην την Α1. Οι Καμπο Σταρς εχουν κερδισει μολις 1 ανταγωνιστικο παιχνιδι εως σημερα (απεναντι στην ομαδα μου) κ αυτο ισως πρεπει να προβληματισει τον Αστερισιους (κ εμενα

). Θεωρω δυσκολο να μπει 4αδα, αλλα ειναι φαβορι για να κερδισει το πλεονεκτημα εδρας στα play outs.
6. Xeftilaikos 5-5Ονομα κ πραμα εως τωρα ο Ξεφτιλαικος! Η ομαδα που πηρε τις περισσοτερες ψηφους για τη κατακτηση του τιτλου, βρισκεται στην 6η θεση. Καποια τακτικα λαθη κυριως κ ενας τραυματισμος, εχουν στοιχισει στην ομαδα μου, η οποια εκανε το πρωτο της διπλο μολις τη προηγουμενη αγωνιστικη. Πολυ μακρια απο τον αρχικο στοχο, που ηταν η πρωτια στον ομιλο. Ακομα κ η δευτερη θεση πλεον μοιαζει δυσκολη υποθεση. Δηλωνω ομως πως ειμαι ετοιμος για αντεπιθεση. Αν μεινω εκτος 4αδας με αυτο το ροστερ, κανονικα θα πρεπει να παραιτηθω!
7. Olympiakos Volou B.C. 3-7Ο Ολυμπιακος Βολου εχει στεριωσει στην Α1, στην πρωτη του παρουσια εδω. Φετος ομως φαινεται δυσκολος ο στοχος της παραμονης. Δεν εχει φθηνο ροστερ, εχει ομως το χαμηλοτερο μπατζετ στη κοκκινη πλευρα. Τα αποτελεσματα δεν ειναι καλα, εχει κερδισει μονο τα 2 bots κ τα Ανωγεια τη 2η αγωνιστικη. Δυσκολα θα γλιτωσει την 7η θεση αν δεν αλλαξει κατι δραματικα στον ομιλο.
Last edited by str77 at 9/29/2023 9:43:12 PM