Χαιρετώ τη παρεά της Α1!
Κατ αρχάς συγχαρητήρια για το 2ο πρωτάθλημα του Αλίτη, στον κυπελούχο BUCKS και στον μισητό που πάλι έφτασε τελικούς Nova. Γεράσαμε κ αυτός ακόμα εκεί σταθερά σε καλες σεζον. Εκνευρίσου λίγο να πας τα μισθα 1Μ ρε αδερφέ να γίνει σφαγή.
Επάνοδος του φίλου Αιμάρ, που μακάρι να επαναφέρει το πάθος στο φόρουμ, και για πρώτη φορά με τον bro, θα έχει ενδιαφέρον. Άνοδος και για τον Celts με τα πουλεν Ρόδη και Φουσκίδη, σειρούλες του Σκοπελίτη μου στην Ουτοπία. Watch out the new greek blood

.
Τα περί του μέλλοντος της ομάδας: Έτσι για την ιστορία
Η ομάδα όπως είχε δηλωθεί και νωρίτερα ξεκινάει ένα Restart, μιας και οι παίκτες μας έχουν γεράσει για τα καλα. Η περσινή σεζόν ήταν σχεδόν ιδανική, με 4 νίκες/αποφυγή μποϊκοτάζ αλλά και τη 1η θέση στο Draft. Μετά από 70+ πόντους που ξοδεύτηκαν, και 3 κοντους που είχα βρει με 5 προοπτική, η επιλογή του να βάλω 1ο στη λίστα τον κοντο με το λιγότερο rebound μου έδωσε εναν... αθλιο στο εσ.σουτ και αδέξιο στην εσ.αμυνα. Ομολογώ ότι αυτό χάλασε λίγο τα πλάνα, αλλά ο σουπερσταρ που επελέγη 2ος και είχε μπει 4ος στη λίστα επιλογών, έχει προοπτικές να γίνει κάτι ενδιαφέρον. Θα δουμε που θα κάτσει η μπίλια.
Μέχρι να βγει άκρη με τη 1η ομάδα, θα αφοσιωθώ στην Ουτοπία και τους 3 Έλληνες εκεί, και με τον αέρα αλλαγής στην Εθνική Ανδρών, μακάρι να αποκτήσει ξανά ενδιαφέρον ο τομέας αυτός.
Εις το επιανηδείν, και θα πετάγομαι που και που όπως ο Ξεφτίλας να κάνω τα σχόλιά μου να περνάει η ώρα

.