BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
77
314372.2 in reply to 314372.1
Date: 04/20/2022 08:39:51
Kerlci
SKL
Overall Posts Rated:
14951495
Second Team:
Kerlci II
Lep pozdrav,

kot sem napisal nekje med svojimi mišljevanji v temi o sezoni 56 - ponovno sem se odločil kandidirati za mesto selektorja naše članske reprezentance. Mislim, da smo v zadnjih dveh letih pokazali še dodaten napredek, žal pa je zmanjkalo nekaj sreče, da bi svojo kakovost kronali tudi s kakšnim uspehom, ki zaenkrat naši reprezentanci še ni bil usojen.

V naši skupnosti smo ustvarili relativno dober sistem, ki skrbi za konstanten pritok novih talentov in zaenkrat izgleda, da bomo zelo konkurenčni še nedoločen čas. Vedno pa je lahko še bolje, in tudi tokrat pozivam vse, ki ste zainteresirani za pomoč v kakršni koli obliki, da pristopite in podate svoje predloge, bodisi zasebno, bodisi na discordu, bodisi na forumu. V prvi vrsti želim v novem mandatu vrnitve nekaterih naših mlajših igralcev v domače roke, na trgu jih je bilo v zadnji sezoni kar nekaj, a žal je med domačimi managerji dokaj malo zanimanja. Še enkrat bi rad poudaril, da so klubi, katerih igralci so zaenkrat v reprezentanci pustili največji pečat, pobrali večino smetane tudi v ligaških/pokalnih tekmovanjih. Iz tega je moč sklepati, da se vzgoja in podrejanje reprezentantu, ki mora biti za naše standarde nedvomno vrhunski igralec, vsekakor splača.

O sezoni 57 bom več napisal v posebej za to odprti temi. Jasno pa je, da nas čaka izenačena skupina z obilico napetih tekem.

Hvaležen bom za vaš glas (samo v BB-ju, da ne bo pomote)