Καλησπερα κ καλη σεζον!! Για δυο λογους εμφανιζομαι στο φορουμ της Α1, ο πρωτος ειναι για να μην με ξεχασετε

κ ο δευτερος για να σας συστησω τα δυο πουλεν μου! Μπορει να απουσιαζω απο τη κορυφαια κατηγορια αλλα εχω τους εκπροσωπους μου!
Θα ξεκινησω με τον Τσιμπλακιακο ο οποιος χρονικα ηταν ο πρωτος που ζητησε τις συμβουλες μου. Ο DTsimp4 ειναι ενας απο τους ρομαντικους του ΒΒ, προπονει τα δικα του ντραφτ, του αρεσει να εχει ελληνικο κορμο κ δενεται με τους παικτες του! Η ομαδα του ειναι σε καλο δρομο αλλα εννοειται πως εχει περιθωρια βελτιωσης. Ηρθε για να μεινει αν κ αυτο το εχει δειξει ηδη! Δεν ειναι ενεργος στα φορουμ, ελπιζω ομως πως τωρα που ειναι στην Α1 αυτο να αλλαξει.
Ο δευτερος ειναι ο Lakeress τον οποιο θα χαρακτηριζα ρεαλιστη. Οι παικτες ερχονται κ φευγουν, δεν τον ενδιαφερει η εθνικοτητα αρκει να κανει τη δουλεια του. Εξισου καλη ομαδα, ετοιμος για τα μεγαλα σαλονια! Θα κανει οτι χρειαζεται για να πετυχει το στοχο του για αυτο προσοχη! Μπορει να ξεκινησε με 0/3 αλλα ηταν μονο η αρχη, απο εδω κ περα θα δειξει τα δοντια του!
Στοχος κ για τους δυο η παραμονη στη κατηγορια με ενα σωστο οικονομικο πλανο. Εχουν τις ικανοτητες να παραμεινουν για πολλες σεζον στη πρωτη κατηγορια, ηρθε η ωρα να αποδειξουν οτι μπορουν! Εγω θα τους παρακολουθω διακριτικα, οπως κ ολους σας! Ελπιζω να παει καλα το πλανο μου κ να επιστρεψω συντομα κοντα σας. Μεχρι τοτε σας αφηνω με τα πουλεν μου
Last edited by str77 at 07/12/2021 16:51:42