Κάλιο αργά παρά ποτέ, αλλά έτσι είναι πλέον τα πράγματα με εμένα, οπότε να με συνηθίσετε έτσι αν δε το έχετε ήδη...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το νέο πρωτάθλημα!!!!
Ακομα και ενα χρονο μετα να ερθουν τα συγχαρητηρια χαρουμενο θα με κανουν. Ειδικα απο σενα!
Σε ευχαριστω πολυ!

Σαν άλλος Πατ Ράιλι (1987 + 1988) έκανες το Re-Peat!!!
Ήταν άτυχος ο Αετός με τους τραυματισμούς βέβαια αλλά κι αυτά θα συμβούν κάποιες φορές.
Πολλά συγχαρητήρια και πάλι και ........
μαθήματα ιστορίας ΝΒΑ!!!
1987 L.A. Lakers 4 -2 Boston Celtics
Οι λιμνάθρωποι επέστρεψαν στην κορυφή με αποχή μιας χρονιάς. Στο γλέντι που ακολούθησε στο Λος Άντζελες ο Πατ Ράιλι δήλωσε από το βήμα ότι θα κερδίσουν το πρωτάθλημα και του χρόνου! (https://www.youtube.com/watch?v=XTocQ9obx3o)
Για να μπούμε στο κλίμα της εποχής, εκείνη την δεκαετία δεν είχε καταφέρει κανείς να κερδίσει 2 σερί πρωταθλήματα. Αναλυτικότερα :
1980 Lakers
1981 Celtics
1982 Lakers
1983 Philadelphia 76s
1984 Celtics
1985 Lakers
1986 Celtics
1987 Lakers
Το 1988 λοιπόν ο Πατ Ράιλι αποδείχθηκε συνεπής στις δεσμεύσεις του!
1988 L.A. Lakers 4 -3 Detroit Pistons (https://www.youtube.com/watch?v=V_t94yqYGcA)
Οι Λέικερς είχαν το πλεονέκτημα έδρας και ευτύχησαν να πετύχουν τα Πιστόνια στο 7ο τελικό με τον Isiah Thomas να αγωνίζεται όντας τραυματίας για να μην πω κουτσός! Κατέβηκε από το λεωφορείο με πατερίτσες και τον αστράγαλό του δεμένο και αγωνίστηκε κουτσαίνοντας! Ο James Worthy έκανε triple double και χάρισε το πρωτάθλημα στην ομάδα του με σκορ 108 - 105 κερδίζοντας ταυτόχρονα και τον τίτλο του MVP των τελικών!
Βέβαια το Three - Peat τότε δεν έγινε, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Αν θα γίνει για τον Ηλία, αυτό θα το μάθουμε σε 3 μήνες περίπου. Υπομονή....
Σε ευχαριστω πολυ και για το ποστ. Ειμαι φαν των Λεικερς απο την πρωτη φορα που ειδα ΝΒΑ. Την περιοδο 2005-2006 τοτε ειχαν τον καλυτερο παικτη στον κοσμο, τον συγχωρεμενο Kobe. Την σεζον που παρακολουθησα ειχε πετυχει τους 81 ποντους απεναντι στους τοροντο ραπτορς και πριν λιγους μηνες τους 62 σε 3 δωδεκαλεπτα απεναντι στους Μαβερικς.
Μετα αρχισα να ψαχνω για την ιστορια της ομαδας και βρηκα πολλα παιχνιδια τελικων που παρακολουθησα στο Youtube. Μπορει να εχουν 16 πρωταθληματα αλλα εχω δει μονο 2 και ζουσα μολις στα 5/16 που εχουν κερδισει. Για τα υπολοιπα δεν ξερω πολλα απο ιστοριες οπως αυτη που ειπες. Αυτο που εχω δει πολλες φορες ομως ειναι το περιφημο Skyhook του Ματζικ Τζονσον απεναντι στους αιωνιους αντιπαλους του στους τελικους του 1987. Τους τεραστιους επισης Celtics.
Φυσικα δεν γνωριζουμε αν θα καταφερω το three-peat και για να ειμαι αντικειμενικος με το επιπεδο των ομαδων φετος θα ελεγα οτι ειναι εξαιρετικα δυσκολο αλλα θα το προσπαθησω σκληρα. Οι Λεικερς αλλοστε εχουν πετυχει και Three-Peat στην τεραστια ιστορια τους οποτε θα μου ειναι ακομα πιο ευχαριστo να φτασουμε να αναφερθουμε στους ασταματητους Λεικερς του Ο'Νιλ και του Κομπι