BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.41 > 34

34

Set priority
Show messages by
This Post:
00
278018.12 in reply to 278018.11
Date: 5/15/2016 1:34:57 PM
Overall Posts Rated:
99
Άσχετα, άνισα και ασύνδετα σχόλια ως συνήθως. Γραφικοποιείσαι μόνος σου και δεν χρειάζομαι εγώ με τη δήθεν επιθετική μου στάση. Κρατάω μόνο το κορυφαίο "Καθε αλλο παρα χωλαινει η αναλυση μου." Σπανίως το βλέπω μπροστά μου να ξεκινάει κάποιος την ανάλυση του, εξαίροντας τον εαυτό του, αλλά πάντα μου φτιάχνει το κέφι. Πάντα τέτοια. Α και που είσαι σε 3-4 σεζόν εδώ είμαστε να δούμε τι έχει καταφέρει ο ένας και τι ο άλλος. Αυτή θα είναι και η μόνη απόδειξη της ανάλυσης σου που κάθε άλλο παρά χωλαίνει

This Post:
00
278018.13 in reply to 278018.12
Date: 6/19/2017 12:11:51 PM
Minoan Bulls
II.4
Overall Posts Rated:
6868
"Α και που είσαι σε 3-4 σεζόν εδώ είμαστε να δούμε τι έχει καταφέρει ο ένας και τι ο άλλος. Αυτή θα είναι και η μόνη απόδειξη της ανάλυσης σου που κάθε άλλο παρά χωλαίνει"

Που είσαι σοφέ του παιχνιδιού; :D
Επέστρεψα να δω τα κατορθώματα σου, αυτά που όλοι εμείς οι άσχετοι αμφισβητήσαμε. Πέρασαν 4 σεζόν που λες... Έπαιξα την αμέσως επόμενη σεζόν των προβλέψεων σου στην 3η κατηγορία και ανέβηκα καπάκι στη 2η κατηγορία. Παρέμεινα 2 σεζόν στη 2η και μετά ξανάπεσα στην 3η από την οποία ανεβαίνω ξανά στην 2η. Την ίδια ώρα εσύ είσαι στην 3η και παλεύεις στα μπαράζ για να παραμείνεις στην κατηγορία σου. Επιπροσθέτως έχεις ξεπουλήσει όλες τις "ταλεντάρες" που έλεγες πως είχες τότε, από τις οποίες μάλιστα περίμενες να σου ανταποδώσουν την επένδυση...
Όπως βλέπεις λοιπόν η ανάλυση αυτών που έγραψα τότε, αυτή που ήταν άσχετη, άνιση, ασύνδετη, γραφική, η ανάλυση που τόσο χωλαίνει ρε παιδί μου, έπεσε "όλως τυχαίως" 100% μέσα. Και δεν συγκρίνεται η πορεία μας και βολοδέρνεις ακυβέρνητο καράβι χωρίς να έχεις καταφέρει το παραμικρό. Εξαίρεσες τον εαυτό σου τότε από τις άστοχες αναλύσεις και σκέψεις σου, αυτή είναι η πραγματικότητα, και έβγαλες τους πάντες τρελούς, κάνοντας επιθέσεις σε όσους σχολίαζαν ως εξωτερικοί παρατηρητές και χωρίς ίχνος κακίας την κατάσταση με την ομάδα σου.
Αποδεικνύεται χωρίς αμφιβολία πως είχες άδικο. Στο τελευταίο σου κείμενο είπες πως σε 3-4 σεζόν θα δούμε τι έχει καταφέρει ο καθένας μας και πως αυτό θα είναι η μόνη απόδειξη της ανάλυσης μου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου λοιπόν.
13 μήνες μετά, το "πάντα τέτοια" επιστρέφει σε αυτόν που το είπε, εκεί που άνηκε από την πρώτη στιγμή. Τελικά ρε φίλε πολύ χώλαινε η ανάλυση σου, σε τίποτα δεν έπεσε μέσα. Πάντα τέτοια.

Υ.Γ. Θα χαιρόμουν να είχα διαψευστεί και να ήσουν ψηλά, γιατί έτσι κάτι θα έπρεπε να μάθω παραπάνω από κάποιον που ξέρει καλύτερα. Ο τόνος των γραπτών σου όμως έδειξε ένα παίκτη που θεωρεί τον εαυτό του αλάνθαστο, γι' αυτό και επισημάνθηκε η επιθετικότητα σου. Δυστυχώς και σε αυτό με επιβεβαίωσες.

Last edited by candlebox71 at 6/19/2017 12:13:16 PM