Καλημέρα παίδες.
Έλεγα να μη γράψω σε αυτό το thread μιας και δεν πίστευα πως μπορούσε να πάρει τέτοια έκταση.
Η συννενόηση μεταξύ χρηστών είναι βασικό όπλο τόσο για τη διάθεση, όσο και για τις μεταγραφές, τόσο σε εθνικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Αν σας γνώριζα και γω καλά, θα είχα ήδη ξεκινήσει την ανταλλαγή μυνημάτων και ακόμη καλύτερα θα σας είχα γνωρίσει.
Το παιχνίδι είναι διαδραστικό (interactive), αυτό σημαίνει πως η επικοινωνία μεταξύ των χρηστών είναι όχι απλά θεμιτή, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για να "μεγαλώσει" πιο γρήγορα ο σύλλογός σας και το ίδιο ισχύει και για την Εθνική.
Το παιχνίδι είναι μικρόκοσμος της πραγματικότητας. Σαν πραγματικός προπονητής έχω κάνει τις εξωαγωνιστικές συμφωνίες μου. Σαν Εθνικός προπονητής έχω επίσης κάνει τις εξωαγωνιστικές συμφωνίες (που μας χάρισαν μία πρόκριση και την στέρησαν από άλλη ομάδα). Σαν προπονητής συλλόγου στο BB μία από τα ίδια.
Θα με θεωρούσα αφελή αν πίστευα πως δεν έχουν γίνει ανάλογες κινήσεις από χρήστες ενάντια της ομάδος μου και της Εθνικής μας, χωρίς να ήμουν ο άμεσος και αποκλειστικός στόχος αυτών.
Η λύση για μένα δεν είναι να καταδικάσω ανάλογες ενέργιες, αλλά να προβαίνω σε αυτές και να κλείνω καλύτερες συμφωνίες από τους αντιπάλους μου. Το μόνο που καταδικάζω είναι η μεταφορά χρημάτων και μόνο, γιατί πρόκειται για "ψεύτικα" χρήματα που ο καθένας μπορέι να "μαζέψει" χωρίς να του στοιχήσει. Αυτό δεν μπορεί να γίνει στην πραγματικότητα. ΌΛΑ τα άλλα όμως, 2ες-3ες-4ες ομάδες, ομάδες φάρμες, ομάδες καταστροφής, συμφωνίες διάθεσης, συμφωνίες ανταλλαγής παικτών και λοιπές, συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας, γιατί όχι και εδώ.
Το παιχνίδι το λεει καθαρά στην πρώτη σελίδα πριν κάνουμε καν την εγγραφή μας.
Δεν είμαστε προπονητές απλά, είμαστε πρόεδροι ενός συλλόγου. Κανείς πρόεδρος δεν οδήγησε ομάδα στην κορυφή με το σταυρό στο χέρι. Όσο πιο γρήγορα το αποδεχτούμε, τόσο πιο γρήγορα θα γίνουμε καλύτεροι.
Όσοι δε επιθυμούν να παραμείνουν "ρομαντικοί", έχουν κάθε δικαίωμα να παραμείνουν, αλλά απλά θα πρέπει να συνηθίζουν στα παιχνίδια που θα παίζονται εις βάρος τους.
The secret of communication lies in defeat...