Αγαπητη κυρια Ντιζελ,ι κυριε βαζελε,οπως και λοιπες ομαδες του ομιλου μας,
Εχοντας αντιληφθει την κατασταση που επικρατει στον ομιλο, απλα και μονο παρατηροντας τις διαφορες τις οποιες παιρνετε, στα τελευταια παιχνιδια, και υποψιασμενος πλέον, εβαλα τους κατασκοπους της ομαδας μου να δουν τι ακριβως συμβαινει.
Το αποτελεσμα ειναι να εχω πλεον ακουστικο υλικο με συνδιαλεξεις και σχεδια υπουλων και συνομωτικων κινησεων προεδρων και διαιτητων, οι οποιες αποσκοπουν στην δολια απομακρυνση μου απο την κορυφη του ομιλου που αξια κατεχω εδω και μιαμιση σεζον. Ειμαι πλεον σιγουρος οτι ο περσινος ξαφνικος τραυματισμος δυο βασικων παιχτων μου (οι παικτες δεχθηκαν επιθεση στις 4.00 πμ επειτα απο ολιγολεπτη εξοδο τους σε καφε - ρεστοραν της πολης, οπως μου εμπιστευτηκαν ) κατα την διαρκεια των πλει οφ ηταν ενα προγραμματισμενο και καλα μελετημενο σχεδιο.
Καταγγελω λοιπον τις εν λογω ομαδες,τον Αερονομια, οπως και το συνολο των ομαδων του ομιλου ΙV 19,αλλα και τον Μινωταυρο , που συμφωνα με τα ακραδαντα ακουστικα αλλα και οπτικα στοιχεια,χρηματιστηκε απο ομαδες παραγοντων για να κατεβει κατηγορια και να με απομακρυνει απο τον θρονο μου.
Βρισκομαι στην ευχαριστη θεση να σας ενημερωσω οτι πλεον οι εν λογω κασετες οπτικου και ακουστικου υλικου, βρισκονται στην εισαγγελεια, καθως κατατεθηκαν απο τον ΤσαΠουδικηγορο της ομαδας μου, Κο Αλεξιο ΓιαΚου.
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ηδη νιωθετε να σας λουζει κρυος ιδρωτας και πλεον θα τα λεμε μονο στα δικαστηρια.
Ντροπη σας,
Ο προεδρος της ΤσαΠου