Γεια σας και από εμένα παιδιά καλή σεζόν να έχουμε...
Καλά έκανες και τα βρήκες τα παραπάνω φίλε...και όσο κι αν λέμε πως μεγαλύτερος μισθός δεν σημαίνει απαραίτητα και καλύτερος παίχτης, εδώ η διαφορά είναι τεράστια και κατά την γνώμη μου η άνοδος όπως και πέρυσι θα κριθεί στον ημιτελικό και όχι στον τελικό...Πιστεύω πως τα μεγάλα φαβορι φέτος για άνοδο είσαι εσύ και ο biribakides. Και μετά την σημερινή νίκη δεύτερου( εκτός έδρας μάλιστα) έχει τον πρώτο λόγο.
Κατα τ'άλλα ένα γενικό σχόλιο για την σημερινή αγωνιστική:
Σικάγο σταθερός , πρώτο τον βλέπω να τερματίζει. Κάπως απρόσμενη νίκη για τους μονάρχες, παρόλο που είχαν καλύτερη διάθεση(μάλλον δυνατη) και ντέρμπι στα άλλα δύο παιχνίδια των big8, δεν το αποκλείω να μπει και ένας από τους νέους στα playoffs...Στους υπέροχους το μεγάλο ντέρμπι το έκρινε ένας παίχτης μόνος του, o Hopfgarten, με τους 48 του πόντους, ενώ τα θηρία κάτω από την ρακέτα αλληλοεξουδετερώθηκαν...Πολύ δύσκολη νίκη των Πράσινων επί του buller, που όπως φαίνεται μπορεί να μπει και στα playoffs.Την δική μου την νίκη την περίμενα να πω την αλήθεια όμως με κάπως μικρότερη διαφορά,όπως αντίστοιχα και του Αοκ.Νομίζω πως ο Μαζα έχει μείνει στάσημος τον τελευταίο καιρό...
Εγώ πραγματικά είμαι βαθύτατα συγκινημένος από την χθεσινοβραδινή πώληση του νεαρού φέρελπη Δακούτρου... Αν δεν είχα οικ. προβλήματα και θα τον έφτανα μέχρι την εθνική...............Ας είναι καλά εκεί στα ξένα :'(
Α και κάτι τελευταίο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αλλάξει το όνομα της ομάδας μου μέσα στις επόμενες μέρες-ώρες. Θα ζυγίσω τα υπέρ (αέρας ανανέωσης, τόνωση της ψυχολογίας των παιχτών,κτλ κτλ) και τα κατά (-100.000$, η (σχετική) αγάπη για το παλιό ονομα κτλ κτλ) και θα αποφασίσω.....
Edit: Άλλαξε :D:D:D
Last edited by lara garcia dani at 10/9/2010 4:48:49 PM