BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > [NT] Говорилня (2)

[NT] Говорилня (2) (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Penko

This Post:
00
262872.860 in reply to 262872.859
Date: 4/6/2019 4:55:19 AM
B.C Pleven
A Grupa
Overall Posts Rated:
112112
Xa-xa, Да-наистина гледам на живо всеки път ,когато имам възможност

Message deleted
This Post:
00
262872.862 in reply to 262872.860
Date: 4/8/2019 6:35:27 PM
B.C Pleven
A Grupa
Overall Posts Rated:
112112
" Това е най- лесната тактика, когато имаш добър център. Просто му подаваш топката и го оставяш да надиграе съперника си"
М. майндкрайм

Минахме през Беларус без сътресения Поздрави на всички трениращи и на тези, които просто следят отбора и се радват на успехите и ядосват на загубите. Поздрави и на всички останали

В нашия поток другите мачове също завършиха според очакванията и сега ще срещнем Украйна -Върви ни на съперници от бившия социалистически блок, като гледам и се чудя това да не е първенство на бившия СССР

Message deleted
From: Garich

This Post:
00
262872.864 in reply to 262872.862
Date: 4/16/2019 5:38:10 AM
Overall Posts Rated:
3333
" Това е най- лесната тактика, когато имаш добър център. Просто му подаваш топката и го оставяш да надиграе съперника си"
М. майндкрайм

Чел съм го. За съжаление тази тактика не проработи в мача срещу Украйна и паднахме.

Не съм кой знае какъв тактик и не мога да правя разбор на мача. Само се чудя защо Димитър Гинчев остана на резервната скамейка за сметка на Стефан Стоянов. Гинчев има оценка 13.55 като Център срещу 12.95 за Стоянов (според бъзърмениджър). Като Тежко крило Гинчев има 12.22, а Стоянов 11.91 - очевидно е че вече Гинчев изпревара Стоянов, макар и с едно ниво по-слаба форма.

Не знам какви са оценките на Станоев, но мисля че тандем Гинчев-Стоянов отпред би бил чудесен избор (още повече че имат синхрон от клубния отбор - това извън играта, защото съм наясно, че няма никакво значение за мач-енджина)

Предвид по-добрите ни центрове под коша, смятам, че по-бърза тактика като "Гледай вътре" и повече положения под коша щяха да ни донесат леко преимущество, но иначе мачът си бе на кантар. Между другото с каква настройка за духа сме играли - "Спокойно" или нещо друго?

From: Dodor
This Post:
11
262872.865 in reply to 262872.864
Date: 4/16/2019 7:15:00 AM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
582582
Second Team:
Dodor Inc
Според мен 3-2 тактиката ни уби. За тях беше прекалено лесно да вкарват под коша.

3-2 е рискована тактика. Ако не си сигурен какво ще играе противника, и смяташ че нямаш нужда от чудеса за да спечелиш, персоналната защита е твоят най-добър приятел.

This Post:
00
262872.866 in reply to 262872.865
Date: 4/16/2019 7:51:58 AM
B.C Pleven
A Grupa
Overall Posts Rated:
112112
Да, аз също мисля, че при лична защита щяхме да спечелим....но това го мисля след мача.
Когато каруцата се обърне пътища много.

Защо Гинчев резерва?
На първо място заради формата, по същата причина и най- добрият ни център Мицев остана извън състава.
Ако те двамата бяха с форма 8 или 9 мача щеше да е различен. Един от най- добрите ни гардове Гроздан Мицев за съжаление също отпадна от състава по същата причина.
За да се печелят такива и от по-високо ниво мачове има много детайли, на пръв поглед дребни но решаващи.

Генерално аз съм съм доволен от представянето. Класиране до 1\8 финал на утешителния турнир за втори пореден път е нещо, което правим за пръв път в историята. Както се казва -постоянството е белег за класа, защото всеки може да избухне веднъж. В този смисъл, нашата класа е толкова.

Мисля ,че приоритет трябва да ни бъде да имаме силен и конкурентен отбор. Не толкова дали сме спечелили един мач или загубили друг, всеки печели и губи. На този етап искам да поздравя всички трениращи , защото отбора е наистина съставен от прилични играчи, които позволяваха да мачкаме с лекота по-слаби те отбори и да играем като равен със средно силните в световен мащаб. Това е важно за мен.

This Post:
00
262872.867 in reply to 262872.866
Date: 4/16/2019 12:39:00 PM
Meerkats
A Grupa
Overall Posts Rated:
176176
Second Team:
Meerkats Nest
Донякъде аз съм виновен за Мицев, че не успях да го купя в четвъртък(просто забравих), щеше да е в малко по-добра форма. Сега друг е въпроса, че е могло да бъде продаден 1-2 седмици по късно ;)

Advertisement