BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > [NT] Говорилня (2)

[NT] Говорилня (2) (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Penko
This Post:
00
262872.856 in reply to 262872.855
Date: 4/4/2019 8:50:12 PM
B.C Pleven
A Grupa
Overall Posts Rated:
112112
Звездата на младежкия отбор на Беларус-Derafej Fedarenkau е контузен и ако не се оправи до Понеделник означава ,че ще пропусне мача с нас. Това е най-добрият им гард и играчът им,който има най-високи рейтинги в мачовете до тук. Бележи доста точки-по - рано през сезона ,когато ги победихме като гости имаше 24 и беше най-резултатен за своя отбор. Като цяло нямат адекватен негов заместник, и като добавим предимството ,което би трябвало да имаме ние под коша, намалява значително възможността за изненада в този мач.

From: Garich

This Post:
00
262872.857 in reply to 262872.856
Date: 4/5/2019 8:53:17 AM
Overall Posts Rated:
3333
Мен Беларус не ме притесняват - поне на хартия и на база това къде сме ние и къде те в общото класиране - не мога да се задълбоча много много в съставите.

Но после вече почват трудните съперници - Украйна са 18-ти, а ако успеем да преодолем и тях, на 1/4-финал ще играем с Белгия (29-ти) или Литва (32-ри).

Миналият утешителен турнир бяхме първи в пресявките !!! а после стигнахме до 1/4-финал. Не знам това добре или зле е за младежкия национален отбор, но като гледам историята назад ...

... сезон 24 е последният, когато сме преодолявали първата групова фаза на турнира на шампионата на Европа (във втората фаза сме последни в групата с 0-5 резултат), а последните години сме или 4-ти или 5-ти.

В утешителния турнир сме маaлко по-добре:

преди 2 сезона сме били на 1/4 финал
преди 10 сезона на 1/2 финал
преди 14 сезона на 1/16 финал
а в сезоните между тях обикновено сме 38-39-то място в пресявката

Достигането до 1/16 финал не е нещо неповторимо. Смятам, че успех би било да стигнем 1/4 финал, а да надскочим очакванията - полуфинал или финал. А защо не и да спечелим турнира?

This Post:
00
262872.858 in reply to 262872.857
Date: 4/5/2019 9:52:13 AM
B.C Pleven
A Grupa
Overall Posts Rated:
112112
Съгласен съм с всичко, което си написал.
Само има едно малко изключение.
Мен точно мачове като този с Беларус винаги са ме притеснявали.
Причината е много проста, ако се случи да загубим от тях ще си бъде издънка.

А ако срещнем Литва , които имат център с 80к заплата плюс няколко с над 30, и в добавка на това една камара гардове на хартия над нашите ще бъде.. Все едно на футбол да паднем от Италия...не е приятно но с оглед на история ,традиции и класа е нормално- т.е когато си "аутсайдер" можеш само да спечелиш. А когато си "фаворит" можеш или да вземеш резонна победа ,която не те радва кой знае колко или колосално да се провалиш

Освен това през миналия сезон допуснахме една загуба в турнира на Европа точно срещу Беларус и точно тази загуба не си коства класирането ако си спомняш последния кръг ни беше необходима победа срещу Хърватите ,но загубихме както после уточнихме с моя грешка да пусна нормално вместо Мач на сезона.
Та миналия сезон въпреки победите над по-класни състави, имахме грешка срещу аутсайдера Беларус и загуба от равностойните на нас Хървати и бяхме аут
Това е минало, сега гледаме напред.
Не го казвам от Куртоазия или нещо подобно , да се правя на интересен но за мен такива мачове наистина са тегави, особено ако тръгне в началото равностойно много се напряга
Освен това усилията на двата отбора ще бъдат доста различни, което е нормално.

This Post:
00
262872.860 in reply to 262872.859
Date: 4/6/2019 4:55:19 AM
B.C Pleven
A Grupa
Overall Posts Rated:
112112
Xa-xa, Да-наистина гледам на живо всеки път ,когато имам възможност

Message deleted
This Post:
00
262872.862 in reply to 262872.860
Date: 4/8/2019 6:35:27 PM
B.C Pleven
A Grupa
Overall Posts Rated:
112112
" Това е най- лесната тактика, когато имаш добър център. Просто му подаваш топката и го оставяш да надиграе съперника си"
М. майндкрайм

Минахме през Беларус без сътресения Поздрави на всички трениращи и на тези, които просто следят отбора и се радват на успехите и ядосват на загубите. Поздрави и на всички останали

В нашия поток другите мачове също завършиха според очакванията и сега ще срещнем Украйна -Върви ни на съперници от бившия социалистически блок, като гледам и се чудя това да не е първенство на бившия СССР

Message deleted
From: Garich

This Post:
00
262872.864 in reply to 262872.862
Date: 4/16/2019 5:38:10 AM
Overall Posts Rated:
3333
" Това е най- лесната тактика, когато имаш добър център. Просто му подаваш топката и го оставяш да надиграе съперника си"
М. майндкрайм

Чел съм го. За съжаление тази тактика не проработи в мача срещу Украйна и паднахме.

Не съм кой знае какъв тактик и не мога да правя разбор на мача. Само се чудя защо Димитър Гинчев остана на резервната скамейка за сметка на Стефан Стоянов. Гинчев има оценка 13.55 като Център срещу 12.95 за Стоянов (според бъзърмениджър). Като Тежко крило Гинчев има 12.22, а Стоянов 11.91 - очевидно е че вече Гинчев изпревара Стоянов, макар и с едно ниво по-слаба форма.

Не знам какви са оценките на Станоев, но мисля че тандем Гинчев-Стоянов отпред би бил чудесен избор (още повече че имат синхрон от клубния отбор - това извън играта, защото съм наясно, че няма никакво значение за мач-енджина)

Предвид по-добрите ни центрове под коша, смятам, че по-бърза тактика като "Гледай вътре" и повече положения под коша щяха да ни донесат леко преимущество, но иначе мачът си бе на кантар. Между другото с каква настройка за духа сме играли - "Спокойно" или нещо друго?

From: Dodor
This Post:
11
262872.865 in reply to 262872.864
Date: 4/16/2019 7:15:00 AM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
582582
Second Team:
Dodor Inc
Според мен 3-2 тактиката ни уби. За тях беше прекалено лесно да вкарват под коша.

3-2 е рискована тактика. Ако не си сигурен какво ще играе противника, и смяташ че нямаш нужда от чудеса за да спечелиш, персоналната защита е твоят най-добър приятел.

Advertisement