Не бих казал, но имаш право на мнение. Мисля, че съвсем обективно съм описал ситуацията. А и казах че, положението изобщо не е тежко, напротив, имайки предвид, че повече от 30 сезона не сме се класирали за тази фаза, говори само по себе си, че отбора е доста силен. Ти къде видя пораженческото? Ще станем ли световни шампиони? Настороението е идейно продължение на твоя пост, чиста самоирония, за да не продължим със заяждане. Вече разбрах, че мнението ти за мен е по-скоро скептично, аз пък от друга страна се стремя да постигнем диалог, защото чрез диалог ще постигнем повече :)
Чисто информативно, доволен съм от формата на отбора, без двамата играчи на minkacha, но нямаше как. Има един контузен много важен играч, но резервите са много добри също. Тактиката не бих обсъждал, заради възможностите на google translate :) Аз също преглеждам форума на белгийците, но и там не са особено словоохотливи.
:@ DodorСпоред мен трябваше да е в стил Любо Пенев 96та :D
98-ма, след световното във Франция го каза :D. Иначе в никакъв случай, ще вземе да ми лепне някакъв бан за 5 седмици, и после да каже, вижте го прав бях че не става :D