BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > [NT] Говорилня (2)

[NT] Говорилня (2) (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Dodor

This Post:
00
262872.757 in reply to 262872.756
Date: 9/15/2018 6:37:46 PM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
582582
Second Team:
Dodor Inc
Това напълно го разбирам, но фактът е че не е негова вината, че са му предложили поста. Остава само един сезон, след което има избори. Ако не можеш поне една минимална подкрепа (под формата на Да/Не бутон) през това време да окажеш е доста тъжно.

Поне изчакайте един два официални мача да изиграе, за да има някакво реално основание за недоволство.

From: birbi

This Post:
00
262872.759 in reply to 262872.758
Date: 9/16/2018 4:51:20 AM
Grudovo Boars
II.4
Overall Posts Rated:
2828
Добър момент да натрупа малко опит като треньор на националния. Като гледам може и следващите избори да е сам на гласуването. Само ми се искаше да съм получил съобщение от него какво иска да тренирам или поне да ме пита какво тренирам.

From: malomir
This Post:
11
262872.760 in reply to 262872.758
Date: 9/16/2018 4:59:31 AM
Overall Posts Rated:
44
Благодаря за пожеланията!
И аз съжалявам за minkacha, дано всичко с него в реалния живот да е наред. Надявам се, че просто се е поизморил от играта и е решил да си вземе почивка докато е на върха. Разчитам на това, че ще се върне със нов хъс след време и ще мачка отново наред.

Относно ситуацията с националния отбор - мачовете, които предстоят, едва ли ще ми повишат оценката. Нико е прав, че в тази група и с този ентусиазъм едва ли ще станем световни шампиони. Не че другата група всъщност би ни отворила широко вратите.
Това което мога да направя в момента е да използвам селектираните от minkacha играчи и с малкото ентусиазъм, който ни остава (който, благодарение на Niko и най-недосетливите вече знаят колко е, благодаря ;)) да проуча съперниците добре, да подбера играчи, които ще са най-подходящи за тактиката и да се представим на ниво.

Тук е момента да помоля четящите форума да се стремят да поддържат добри минути на националите за да са в оптимална форма.

Относно поста - реших да поема тази отговорност, защото никой друг не го поиска. Не казвам, че положението е тежко, напротив, имайки предвид, че повече от 30 сезона не сме се класирали за тази фаза, говори само по себе си, че отбора е силен. Всичко това, разбира се е заслуга на minkacha.

Лично за мен, по-добре щеше да е да започна с младежките национали, там има повече работа и по-малко интерес с оглед на младежите, които вадим последните сезони, но там stiwi се представя повече от добре. Не се оплаквам, умея да поемам отговорност. Знам че ако постигна нещо повече, ще е постижение на предишния треньор, ако се проваля, провала ще си е само мой.

This Post:
00
262872.762 in reply to 262872.761
Date: 9/16/2018 5:09:23 AM
Overall Posts Rated:
44
Ъмм... защо? Обоснови се.

This Post:
00
262872.763 in reply to 262872.760
Date: 9/16/2018 5:16:10 AM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
582582
Second Team:
Dodor Inc
Харесва ми модифицирания цитат на Левски в последното изречение!

Успех!

This Post:
00
262872.765 in reply to 262872.764
Date: 9/16/2018 5:22:17 AM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
582582
Second Team:
Dodor Inc
Някак пораженчески и многострадално ми звучеше като го четях. Надявах се на нещо по-оптимистично и информативно, знам ли

Според мен трябваше да е в стил Любо Пенев 96та

This Post:
00
262872.767 in reply to 262872.764
Date: 9/16/2018 5:45:40 AM
Overall Posts Rated:
44
Не бих казал, но имаш право на мнение. Мисля, че съвсем обективно съм описал ситуацията. А и казах че, положението изобщо не е тежко, напротив, имайки предвид, че повече от 30 сезона не сме се класирали за тази фаза, говори само по себе си, че отбора е доста силен. Ти къде видя пораженческото? Ще станем ли световни шампиони? Настороението е идейно продължение на твоя пост, чиста самоирония, за да не продължим със заяждане. Вече разбрах, че мнението ти за мен е по-скоро скептично, аз пък от друга страна се стремя да постигнем диалог, защото чрез диалог ще постигнем повече :)

Чисто информативно, доволен съм от формата на отбора, без двамата играчи на minkacha, но нямаше как. Има един контузен много важен играч, но резервите са много добри също. Тактиката не бих обсъждал, заради възможностите на google translate :) Аз също преглеждам форума на белгийците, но и там не са особено словоохотливи.

:@ Dodor
Според мен трябваше да е в стил Любо Пенев 96та :D

98-ма, след световното във Франция го каза :D. Иначе в никакъв случай, ще вземе да ми лепне някакъв бан за 5 седмици, и после да каже, вижте го прав бях че не става :D

Advertisement