Благодаря за пожеланията!
И аз съжалявам за minkacha, дано всичко с него в реалния живот да е наред. Надявам се, че просто се е поизморил от играта и е решил да си вземе почивка докато е на върха. Разчитам на това, че ще се върне със нов хъс след време и ще мачка отново наред.
Относно ситуацията с националния отбор - мачовете, които предстоят, едва ли ще ми повишат оценката. Нико е прав, че в тази група и с този ентусиазъм едва ли ще станем световни шампиони. Не че другата група всъщност би ни отворила широко вратите.
Това което мога да направя в момента е да използвам селектираните от minkacha играчи и с малкото ентусиазъм, който ни остава (който, благодарение на Niko и най-недосетливите вече знаят колко е, благодаря ;)) да проуча съперниците добре, да подбера играчи, които ще са най-подходящи за тактиката и да се представим на ниво.
Тук е момента да помоля четящите форума да се стремят да поддържат добри минути на националите за да са в оптимална форма.
Относно поста - реших да поема тази отговорност, защото никой друг не го поиска. Не казвам, че положението е тежко, напротив, имайки предвид, че повече от 30 сезона не сме се класирали за тази фаза, говори само по себе си, че отбора е силен. Всичко това, разбира се е заслуга на minkacha.
Лично за мен, по-добре щеше да е да започна с младежките национали, там има повече работа и по-малко интерес с оглед на младежите, които вадим последните сезони, но там stiwi се представя повече от добре. Не се оплаквам, умея да поемам отговорност. Знам че ако постигна нещо повече, ще е постижение на предишния треньор, ако се проваля, провала ще си е само мой.