BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > [U21] Season 62/63

[U21] Season 62/63

Set priority
Show messages by
From: ogrizko

This Post:
00
320350.2 in reply to 320350.1
Date: 8/29/2023 5:20:22 PM
B.C. Ambidexter
II.1
Overall Posts Rated:
7171
....поздравявам и @ogrizko ......Може би следващият път ще спечели, кой знае...

Благодаря :) И теб те поздравявам и в тая тема, че спечели изборите :) Но все пак имай предвид, че при определени обстоятелства може да бъда национален селекционер и без да съм спечелил изборите и по-скоро отколкото си мислиш :) Така че се надявам това да те държи в мотивация да не го допуснеш да падне доверието в теб под 25% :) :) :)

Другите ти идеи и желания са добри... ако имах втори отбор със сигурност щях да се включа в тренирането, но към момента поне ще се опитам да си развия малко отбора и инфраструктурата и след това ще го мисля :) Затова и вземах български играчи ама на 19, че да не прецакам националния ..щото ако взема на 18 трябва да ги тренирам за националния, а аз искам за себе си да изградя играчи, високи тоя път. Обаче се надявам покрай доброто ти желание все пак достатъчно хора да се зарибят да тренират малки национали :)

This Post:
00
320350.4 in reply to 320350.3
Date: 8/30/2023 3:08:11 AM
B.C. Ambidexter
II.1
Overall Posts Rated:
7171
Другата ми под-идея да взема 19-ки беше, че ще ползвам 1 сезон младежки треньор и после няма да му плащам заплатата ;) Освен това моите 19-ки са около 55 скил.... и мисля да ги почна с 1-1 понеже гардовете ми още искам да вдигнат :) След това навярно защита под коша, но както и да е....

Иначе мислех, че и някой друг ще ти се зарадва и ще ти честити освен мен назначението :) Или може би го правят, но във федерацията или някъде другаде в небитието....

From: ladjo

This Post:
00
320350.5 in reply to 320350.4
Date: 8/30/2023 3:25:56 AM
Overall Posts Rated:
33
Честито и от мен и успех!
Бих се интересувал от тренировки на младежи, но на по-късен етап. Честно казано все още нищо не разбирам от икономиката на играта - доста съм разочарован, че след 2 сезона тренировки не мога да си избия парите вложени за трансфери на трейнита и заплати им. (това не е така в Hattrick)
За това за сега и аз искам да продължа с тренировките на вече 21-годишните - поне да засиля отбора

From: Dodor
This Post:
11
320350.8 in reply to 320350.7
Date: 8/30/2023 4:34:53 AM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
582582
Second Team:
Dodor Inc
19-ките рядко има смисъл да се тренират за младежки. Добре натренирана 18-ка обикновено изпреварва "новите" 19-ки, дори и да започват с 40 и няколоко скила. Единствено ако са 60+ и с много специфична комбинация от умения.

This Post:
00
320350.9 in reply to 320350.6
Date: 8/30/2023 4:53:37 AM
B.C. Ambidexter
II.1
Overall Posts Rated:
7171
Има честитки и още ще има.

Ааааа, добре. Понеже във форума никой не ти честити освен мен и се заблудих нещо :) На мен това малко ми прилича на масонство и някакви тайни организации ...но щом хората са толкова деликатни и дискретни - нека така да бъде :) Сега остава да пуснеш една тема във федерацията и да пишеш само в нея ..и евентуално тук 1-2 пъти през мандата ти ако има някой по-конкретен въпрос и случайно не е богоизбран да има достъп до федерацията :) Сигурен съм, че мълчанието и липсата на активност във форума са много полезни за увеличаване на бг общността и задържане интереса на някакви случайно новопоявили се потребители... мълчанието е злато все пак :) Така че може би и аз няма какво да се мъча да пиша и така. Ако ми се наложи нещо да ти кажа в краен случай може и на лични....

This Post:
11
320350.10 in reply to 320350.6
Date: 8/30/2023 7:43:32 AM
Meerkats
A Grupa
Overall Posts Rated:
176176
Second Team:
Meerkats Nest
Честито на Никито, дано вдигне отбора на крака бързо. ;)

Аз не знам какви са тия напразни постове дето се пишат, за евентуалната неактивност на новия тренер. Нека поживем да видиме!
Гледам човека от първите часове пише тук и е готов да отговаря на всеки въпрос. Ако се очакват репорти за всеки мач, то това е излишно, защото си личи , че малко хора ги вълнува националните ни отбори,. За 2-3ма човек ще е напразно усилие, ако питате мен XD Но това също той ше си го прецени. :)

А това да участваш във федерация срещу 12$ на година, щом е равно на "богоизбран", не знам какво да кажа тук просто... :o)
Тренера на мъжете ясно е написал, че там ще се обсъждат тактики, заради чуждите скаути... А У21-тренера ще видиме какво ще реши.

Last edited by Mod-raptor666 at 8/30/2023 7:44:53 AM