Απομένει η... σφραγίδα για την πρόκριση
Ο πρωταρχικός στόχος, δηλαδή η πρόκριση στον επόμενο γύρο, ουσιαστικά έχει επιτευχθεί μετά τις δύο τελευταίες νίκες. Αρχικά, η Εθνική Νέων U21 επικράτησε πολύ εύκολα με 67-109 της Moldova U21 και στη συνέχεια της αντίστοιχης του Luxembourg U21 με 99-75.
Η τελευταία αγωνιστική μας βρίσκει δεύτερους με μία νίκη παραπάνω από την 3η Βουλγαρία την οποία αντιμετωπίζουμε αλλά και με χάντικαπ το +83 στη διαφορά πόντων. Προφανώς περιμένουμε δυνατή διάθεση, αλλά δε νομίζω η ομάδα μας να μπορεί να γνωρίσει συντριβή με 42 πόντους και άνω.
Ροστερικά τώρα έχουμε στηριχθεί στη 12άδα που καλέσαμε σχεδόν από την αρχή. Μοναδική προσθήκη είναι αυτή του Aristidi Prasidi κυρίως επειδή ο ένας από τους πέντε ψηλούς που διαθέτουμε τις τελευταίες βδομάδες κινείται μεταξύ φυσιολογικού και αξιοσέβαστου. Χρόνο θα πάρει μόνο υπό πολύ ειδικές συνθήκες σε παιχνίδι που χρειάζεται τακτικό τρικ, ενώ εξετάζονται μία - δύο προσθήκες ακόμη ενόψει του επόμενου γύρου για να έχουμε περισσότερο βάθος και λύσεις.
Στα υπόλοιπα τώρα, έχουν σταλθεί τα περισσότερα μηνύματα από ποτέ(!), ώστε να αφήσουμε μία εξαιρετική παρακαταθήκη μετά την 4αετή θητεία μας.
Όσον αφορά τους 18χρονους ο gatienextra των Yasaka έχει βγάλει εις πέρα το μεγαλύτερο όγκο των φημισμένων αλλά και των MVP, με μία μικρή βοήθεια από το τεχνικό team. Έχουν μείνει μόλις 4 MVP που θέλουμε να στείλουμε.
Όσον αφορά τους 19χρονους είναι οι μόνοι που έχουν μείνει πίσω. Λύθηκε το συμβόλαιο του scouter, A.Rose, καθότι δεν μπορούσε να προσφέρει τελικά τη βοήθειά του τη φετινή σεζόν. Επιστρατεύτηκε σε αυτό το ρόλο ο RichOne των GoodLuckRookies και με τη βοήθειά μου βγήκαν όλοι οι φημισμένοι 19χρονοι. Μένουν οι MVP, για την επόμενη βδομάδα.
Τους 20χρονους, τους οποίους είχα σκοπό να μοιραστώ με τον RichOne, τους ανέλαβα εξ ολοκλήρου και έχει βγει και εκεί το μεγαλύτερο μέρος των παικτών που καλό θα ήταν να στείλουμε.
Μαζί με τον τελευταίο έχουμε σκαουτάρει όλους τους πιθανούς 21χρονους, μήπως και κάποιος με μαζεμένα pop μπορεί να βοηθήσει (όπως προανέφερα ίσως 1-2 προστεθούν στο ρόστερ), ώστε να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας με όσο το δυνατόν καλύτερες πιθανότητες στην επόμενη φάση.
Τέλος, να αναφέρω ότι στον μόνο που δεν έγινε πρόταση στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν ο Jeronimo του Panikaioniou καθότι ήταν ο τελευταίος που την κατέθεσε και είχαν συμπληρωθεί οι θέσεις. Τη μία θέση που άνοιξε φέτος την κάλυψε το... τρεχαντήρι ο RichOne, αφού πρώτα είχε τελειώσει την πρωταρχική του αποστολή.
Last edited by Aimar 21 at 9/18/2022 9:20:30 AM