BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
77
323008.2 in reply to 323008.1
Date: 03/05/2024 17:18:31
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
580580
Second Team:
Berlin BC
Hja..

Nekaj malega sem omenil že v zadnji objavi pretekle sezone U-21, prav dolgovezil ne bom niti tukaj - kot rečeno, sem žal na poti in mi takšne stvari vzamejo več energije in časa kot če sem doma in si lahko vzamem čas na domačem računalniku. Po drugi strani pa, veliko od vas me že pozna, sedaj sem končal 4. selektorski mandat, v tem času dosegel 77 zmag ter 34 porazov (nekaj gre seveda na račun prijatelskih tekem, kjer mi rezultat ni v prvem planu), a ne glede na vse, predvsem sem ponosen na to, da smo uspeli povezati našo skupnost ter vzpostaviti sistem, kjer imamo v vsaki sezoni vsaj 2-3 trenerje, ki namensko trenirajo za U-21, kar nam omogoča večjo konkurenčnost.

Žal, sicer, rezultati tega še niso pokazali.. v preteklih sezonah se nam je vedno nekaj zalomilo, čeprav smo bili vedno blizu, tako da sedaj je čas, da naredimo ta korak naprej in trenerji so opravili svoje - čas je da svoje opravim tudi jaz. Posledično bi si želel še ene priložnosti kot selektor naše U-21 reprezentance, v preteklih 8 sezonah sem si nabral ogromno izkušenj, ki so roko na srce.. veliko bolj pomembne, kot sem si tudi sam mislil, pred prvim mandatom. Verjamem, da smo sposobni skupaj povezati nekaj sezon, kjer bomo konkurenčni za najvišja mesta, obenem si bom še naprej prizadeval za povezovanje naše skupnosti ter načrtni trening v smeri U-21, ki obenem vodi tudi v višjo kakovost domače klubske scene, predvsem pa naše članske reprezentance, saj se kar nekaj igralcev, ki so za U-21 igrali pod mojim vodstvom, počasi a vztrajno bliža tudi člasnkim nastopom.

Seveda, kot vedno - sem na voljo za vprašanja in debato, tako tu na forumu kot preko zasebnih sporočil, predvsem pa preko discorda, kjer poteka daleč največ komunikacije v slovenski skupnosti.

LP