BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
322053.2 in reply to 322053.1
Date: 11/29/2023 04:26:14
KK Krka Novo mesto 1997
III.1
Overall Posts Rated:
5555
Pozdravljeni,
začela se je nova sezona in z njo tudi novi cilji. Sam sem že predhodno najavil svojo kandidaturo za selektorja SLO reprezentance, ki ima velik potencial, kar je posledica marljivega treninga s strani (večinoma) slovenskih trenerjev.

Zakaj sem se po štirih sezonah ponovno odločil za kandidaturo?

V sezoni 59 mi je bilo očitano, da nimam dovolj izkušenj in znanja. Zato sem stisnil zobe in trdo delal, v zadnjih dveh sezonah pa sem stopil tudi na pot reprezentančnega trenerja z vodenjem Tunizijske izbrane vrste, s katero sem dosegel 8 zmag, kar je najboljši dosežek v zadnjih nekaj letih. Posamezne tekme in taktike si lahko ogledate tudi sami. Žal v tunizijski reprezentanci nismo imeli potrebne širine in kakovosti, da bi lahko dosegli kaj več. Te atribute pa vidim v naši članski vrsti, bonus pa je tudi to, da je to domača reprezentanca, za katero bi pustil srce na igrišču in v kolikor sem dal 100%za Tunizijo, bom dal 110% za Slovenijo. 🇸🇮

Pri nas vidim prostor za napredek pri rotaciji, taktiki in boljšem upravljanju z entuziazmom.

Komunikacija bo potekala na Discordu, kateremu se bom pridružil v primeru izvolitve, posamezni trenerji pa me lahko kontaktirate tudi preko ZS pošte, v kolikor vam to bolj ustreza. Vse člane SLO BB skupnosti pa bom v tedenskem povzetku redno obveščal o poteku sezone in stanju v naši reprezentanci.

Vedno bom na voljo za informacije o optimizaciji treningov, predvsem s trenerji, ki trenirajo igralce, ki se borijo za vstop na reprezentančno sceno in nadobudno trenirajo svoje varovance.

Ljudje se bojijo sprememb in imajo raje konsistenco, vendar iz zgodovine poznamo predvsem tiste, ki so si drznili poskusiti. Poznamo tiste, ki so prinesli svež veter in zasuk v percepciji.

Pred vami je odločitev o tem svežem vetru. Ste pripravljeni, da zaveje in ponese reprezentanco v nove višave?

Sam zmorem veliko, skupaj z vami in vašim sodelovanjem, dragi BB trenerji, pa je mogoče čisto vse. Skupaj bomo Slovenijo postavili na zemljevid BB sveta.
🇸🇮🔝

Ostanimo lačni uspehov, vzamimo tisto, kar še manjka v našem SLO klubskem in reprezentančnem kabinetu. Ne zadovoljimo se z malim, ko pa lahko skupaj posežemo po zvezdah.

Zadnje vprašanje torej ostaja.

Ste pripravljeni?

Z menoj se začenja novo obdobje v SLO reprezentanci, dodajte svoj košček v mozaik uspehov, ki nas čakajo.

Tukaj sem za vas in zaradi vas. Skupaj nam bo uspelo in nikomur ne priporočam, da stavi proti sLOVEniji. Tudi velikim se bodo tresle hlače in jim bo zastajal dih, ko bodo naši srčni košarkaši stopili na parket.🏀

GREMOOOO na nove zmage.

Za koga?

ZA SLOVENIJOOO. 🇸🇮

Last edited by Seraphim at 11/29/2023 05:34:02