BuzzerBeater Forums

Slovenija - I.1 > Sezona 61

Sezona 61

Set priority
Show messages by
This Post:
00
318806.9 in reply to 318806.6
Date: 05/16/2023 23:32:10
Overall Posts Rated:
5151
Da se zastopimo posteno si me premagal v koncnici a vseeno Z rahlim dvomom sem bral nenacrtovano napredovanje igral sem obrambo pod kosem pod kosem kjer se 5 igralec pomaga centru pod kosem sem imel centra v odlicni pripravljenosti 15 ekipno razpolozenje DOMACA DVORANA ter navijanje obcinstva obramba pod kosem 17 met pod kosem 16 skok 16 blokade 15 vseeno je dobil 6 favlov tako da krilni center 15 obramba ni zadostoval ratislav zoretic je pa premlad menjava centra 15 obramba pod kosem to se zgodi ko nasprotnik kljub zadeti taktiki ima previsoke skile pod kosem da bi lahko ga zaustavil.brez 6 favlov ce si povedal po resnici bova oba tekme zgubljala ce ne pa pac ne nimam pojma a ce govoris odkrito sem ze izpadel saj imam potem preslabe igralce vzel bom v zakup da si preskromen igralec vsaj upam lp

Last edited by sova at 05/16/2023 23:33:04

From: peterremic

To: sova
This Post:
77
318806.10 in reply to 318806.9
Date: 05/17/2023 01:11:18
High fly team
SKL
Overall Posts Rated:
6767
Second Team:
High fly Development team
Namesto Sove dodajam v Forum manjkajoča ločila:

,,,,.,,,..,,,,,.,.,,,.,,,.,.,,.

This Post:
00
318806.12 in reply to 318806.11
Date: 05/18/2023 10:12:34
Overall Posts Rated:
5151
Sam sem pa pod ceno prodal 2 igralca ki sta imela 19 zunajno ter 20 zunajno obrambo sem pa res ojacal krilni center da ne bom ob 6 favlih Centra zgubljal res je sem zgubljal a zato ker 1 center ni mogel pokrivati tvojega centra ki je bil premocen z drugo besedo ce je nasprotnikov pod kosem vec kot 2 visji od obrambe prisili v favle ali 2 moznost kljub taktiki lahko tudi ce je tvoj Center kljub pod kosem taktiki nabildan z met iz skoka prevec visoko proti zunajni obrambi mojega centra isto pride do favlov , tvojega najboljsega krilo je pokrivala obramba zunajna 21 >>>>>glej zadnjo redno tekmo sem dal pod krilnega centra branilca hotel izgubit da bi ti igral pod kos imel si igralce ki so bili nenormalno mocni no sedaj sem zaradin tega ojacal krilnega centra da nom tolk bog rekel sem samo , da si imel mocnejse igralce od mene in ko je moj center dobil 6 favlov sele takrat sem res izgubil mogoce ze pri 5 ker takrat center bolj previdno igra seveda je to pac moje mnenje lp
Upam da ne prides med 1 ve 4 ter reces da si se po pomoti obdrzal 1 ligo lp

Last edited by sova at 05/18/2023 10:41:23

From: sova

This Post:
11
318806.13 in reply to 318806.1
Date: 05/18/2023 10:29:03
Overall Posts Rated:
5151
Bayernsova team - je “srečni poraženec”, kot je nekdo posrečeno omenil. Skratka ekipa z najboljšim rezultatom v drugih ligah po rednemu delu med tistimi, ki niso zmagali PO, ki pa se je pustila presenetili pujsom.


Vse je sicer res a ni bilo cisto naklucje. Ko sem bil v SKL ligi sem videl da ima moj nasprotnik vedno kot tajkuni ogromno kesa. Zato sem gledal da imam moznost napredovanja z vec zmagami. Da ne govorim na pamet je treba malo objasniti. Sam ne verjamem da se pri toliko drzavah da upraviteljem boljse klube dajat v 3.1 ligo klube ki slabse kupujejo pa v 3.20 ligo tisti ki pa igrajo kot da jih boli k pa v 3.36 itd no zato sem kupil pred koncenm sezone , ko sem bil se v 3 ligi nore igralce da vidim ali moja teorija drzi da to dela program racunalnika in pokupil nore igralce in v 3 ligi zdaj ne bom vtipkaval izmislil 3.20 padel v 3.1 in ko sem to dozivel sem vedel da ob slabem prikazu bom kasneje prisel na levo stran 2 lige ter kasneje 1 lige ob dobrem pa na desno stran tezje 1 lige , no nisem se prisel do tja torej sem butasto igral proti matematiki on je za kazen prisel v 2.1 tezjo 2 ligo jaz pa na mojo sreco 2.4 a na zalost desno stran tezjo stran 2.4 lige ko sem igral sem se na koncu bal , da tajkuna VEDNO JE POLN KESA ne morem do zivga ce pred padcem dva tedna brez domace dvorane no 1 teden dokupim igralca ker lahko on dokupi 100 bolsega zato sem upal da ga premagam ce ne bom pa pac reskiral na najvec zmag,,ker pa sem bil blizu bankrota ce ne bi napredoval sem pod ceno prodajal 2 igralca. No sedaj sem res mal mocnejsi kot ob napredovanju a zaradi slabe prodaje ne kaj bistveno. Le to sem hotel povedat klub ki je molil da pride na levo stran. Sam si si kriv prevec si pokazal da si dobr v koncnici lp

Last edited by sova at 05/18/2023 10:36:56

This Post:
55
318806.15 in reply to 318806.14
Date: 05/19/2023 03:39:03
Kerlci
SKL
Overall Posts Rated:
14971497
Second Team:
Kerlci II
Pred sezono še predstavitev ekip iz našega lokalnega časopisja:

Zahodna konferenca

$uperiors: Razmeroma mlada ekipa razpologa z vsestranskim moštvom, ki je verjetno eno bolj uravnoteženih v SKL. Prva peterka deluje močno, in ob nekaj talentih, ki prihajajo v najboljša leta, je verjetno prihodnost moštva svetla. Prav tako imajo $uperiorsi kar nekaj opcij tudi s klopi, kar jih vsekakor uvršča med glavne favorite na zahodu. V svoji tretji SKL sezoni manager julo najverjetneje želi priti vsaj stopničko dlje v končnici, za resen naskok na lovorike pa bi verjetno potreboval še eno okrepitev.

bayernsova team: sovam je po razpustitvi moštva unoion olimpija ponovno uspel preboj v SKL. Stavnice jih sicer ne uvrščajo visoko, globina v ekipi vsekakor je, kvaliteta igralcev je pa vprašljiva, saj gre večinoma za igralce sumljivega slovesa, ki so se v preteklosti že bavili z zaslužki prek športnih stav. A igranje v SKL bo sovam, ki imajo plačno maso blizu minimalne plače, po vsej verjetnosti izboljšalo klubske bilance in jim na dolgi rok omogočilo večjo konkurečnost. Seveda pa tudi v tej sezoni obstanek nikakor ni izključen.

croatoans: Aktualni podprvaki si zagotovo želijo stopiti še zadnji korak dalje. Po prodaji Turka Kutsala so croatoansi sprostili nekaj budžeta, kar jim bo med sezono omogočilo precej fleksibilnosti in prilagajanja ciljev. Ob morebitni novi okrepitvi bi se na stavnicah najverjetneje izstrelili na sam vrh, pričakovati je, da bi bil novi prišlek še nadgradnja Turka v odhodu. Alternativa je, da bo manager fischelada pogledoval proti prihodnjim sezonam, saj bo jedro moštva iz sezone v sezono močnejše.

Helios Suns: Za prvake iz sezone 55 je obdobje zlate generacije končano in bržkone prehajajo v obdobje prenove. Takšne špekulacije jih postavljajo na prvo mesto na listi za odstrel iz SKL-ja. Trenutna ekipa sicer še deluje kot da bi lahko vknjižila kakšno zmago. Seveda pa je veliko vprašanje motivacija managerja blaža in kapetana Tiborja Kološe. Za Sunsi je vsekakor uspešno obdobje in izpad v drugo ligo jih najverjetneje ne bi pretirano bolel.

M&M team: Ob svoji tretji uvrstitvi v SKL in četrti sezoni bodo M&M-ovci poskusili s prebojem in se uveljaviti kot stabilen prvoligaš. Njihova prva peterka brez dvoma deluje močno, ima pa moštvo šibko rezervno klop, katero bi seveda tekom sezone še lahko dopolnili. V kolikor bodo svoje bitke izbirali preudarno, bi se lahko zelo suvereno vključili v boj za končnico, kar bi bila nadgradnja preteklih rezultatov v SKL.

Prekmurje Storks: Ker bodo igrali v zahodni konferenci, jih čaka veliko dolgih potovanj, katera bi jim lahko vzela nekaj moči. A moštvo se je konec lanske sezone dodatno okrepilo, in deluje precej pomladno. Nosilci ekipe so mladi, prva peterka je več kot konkurenčna, menjave so adekvatne. Manager petracarek lahko vsekakor upa na uvrstitev v končnico, ob nekaj sreče celo še na kaj več. Po drugi strani bo fokus najverjetneje še vedno na treningu mladih, zato stavničarji ostajajo previdni.

Savlje BC: V Savljah ne skrivajo ambicij z novim projektom. Ekipa je še vedno razmeroma podeni, nosilci se še razvijajo, zato letos najverjetneje še ni pričakovati pehanja za lovorikami, a vsekakor si manager Rn5ho želi ležerne uvrstitve v končnico. Tam pa je vse mogoče. Navijači ob severni ljubljanski obvoznici sicer nikoli ne vedo, v katero smer bo impulzivno vodstvo zapeljalo njihov klub, tako da tudi boljši dosežki niso izključeni.

Straški navihanci: Edini novinec v letošnji SKL se bo poskusil ustaliti med elito, kar letos še ne bo samoumevno. Ekipa bo brez dvoma podrejena treningu, številni veterani v moštvu pa bi ekipo lahko držali nad gladino. Obstanek bo uspeh, uvrstitev v končnico ni čisto izključena. Vsekakor veljajo Straški navihanci za eno bolj obetavnih moštev pri dolgoročnih napovedih. Obstanek bi jim rejtinge še izboljšal.



Last edited by Deschamps at 05/19/2023 04:10:37

This Post:
33
318806.16 in reply to 318806.15
Date: 05/19/2023 03:42:17
Kerlci
SKL
Overall Posts Rated:
14971497
Second Team:
Kerlci II
Vzhod

Ainmosni: Začenjajo 24. sezono v SKL, zato manager insomnia že ve, kako doseči svoje. Ainmosni svojega moštva ne spreminjajo pogosto, tudi v letošnji sezoni so se držali ustaljenih tirnic. Tako je njihova vloga precej jasna, bili bodo boj za končnico, glavni cilj pa bo najverjetneje obstanek. Njihova začetna peterka deluje močno, a lahko bi rekli, da je to na račun menjav, ki so precej cenejše in bodo moštvo stale boja na dveh frontah, torej še v pokalu. Vseeno, tudi če pride do boja za obstanek, bodo proti moštvom zahodne konference najverjetneje v favoriziranem položaju.

Dream Catchers: Eni od skritih favoritov letošnje sezone. Tudi oni igrajo že svojo 21. sezono v SKL in letos delujejo močnejši kot skoraj kadarkoli prej. Morda jim za status favorita konference manjka ena okrepitev srednje kvalitete, a tudi s sedanjo ekipo so že prekrižali načrte najambicioznejšim ekipam. Cilj ekipe je verjetno osvojitev kakšne lovorike (pa tudi če bo srebrnega leska), ali bodo ponovno uspeli v pokalu, ali morda v ligi pa bo povedal čas.

High Fly Team: Ekipa, ki je bila že lani zelo nevarna najboljšim, se je letos še dodatno okrepila z mladim Litvancem, kar HFT ponovno uvršča v izbor favoritov na vzhodni strani. Morda so nekateri od liderjev ekipe še premladi za osvajanje lovorik, se pa časi spreminjajo, in igralci na svoj vrhunec pridejo vedno mlajši. Po drugi strani so nekatere menjave že v zatonu svoje kariere, vseeno- nekaj dodatnih izkušenj vedno pride prav. Zaenkrat HFT delujejo kot uravnoteženo moštvo brez izrazitih odstopanj po pozicijah, kar je ponavadi pozitivna lastnost.

J&J team: Trije nosilci moštva na zunanjih položajih so vstopili v 35. leto kar brez dvoma pomeni, da bodo do konca sezone že preveč opešali, da bi se J&J-jevci uspeli boriti za ligaške lovorike, tudi sicer novih okrepitev strokovnjaki ne pričakujejo. Po drugi strani boj za pokalno lovoriko ni izključen, a tudi trenutno J&J deluje malo pod nivojem, ki bi omogočal boj z najboljšimi. Ob nekaterih drznih taktičnih napovedih managerja JJ team seveda nič ni izvzeto. Prihodnost moštva je negotova, uprava verjetno razmišlja o tem, na kakšen način začeti prenovo.

Kerlci: Aktualni prvaki seveda težko bežijo pred vlogo favorita, so pa še daleč od superiornosti, ki so jo kazali prvaki preteklih sezon. Moštvo je mešanica izkušenj in mladosti, prva peterka verjetno deluje najmočnejša med vsemi moštvi, četudi imajo na poziciji PF nekoliko šibkejšega igralca, a menjave so prešibke, kar bo Kerlcem zagotovo odščipnilo kakšno zmago. Uprava se sooča z mnogimi dilemami in šele čas bo pokazal v katero smer bodo prvaki zapluli.

KK Jesenovo: Potem ko so v Jesenovem, najstarejšem slovenskem klubu, lani sestavili zelo močno prvo peterko, ki pa brez menjav vseeno ni bila kos ostalim favoritom, je letos moštvo še nedopolnjeno in kot tako seveda ni dovolj za obstanek. Ali se bodo vodilni v moštvu odločili za podaljšanje bivanja v SKL, ali pa bodo dovolili izpad, zaenkrat še ni jasno, se bo pa treba odločiti kmalu. Zaenkrat jim stavničarji napovedujejo izpad.

KK Teorija: Teoretiki so se ekspresno vrnili med elito in začenjajo tretjo SKL sezono. Moštvo sestavljajo trije obetavni treniranci, zraven so dodali še mladega Brazilca, kar napoveduje boj za končnico, a ravno nekje na meji. Bo pa potrebno odigrati nekoliko bolj preudarno kot v sezoni 59, ko so imeli obstanek tik pred nosom, a so ga z nekaterimi impulzivnimi odločitvami zakockali. Vsaka šola je za nekaj dobra in prihodnost moštva izgleda svetla.

Ljubljana Pigs: Pigsi vedno dosežejo nekoliko več, kot jim analitiki pripisujejo. A to ne spremeni dejstva, da so v letošnji sezoni podhranjeni, in da bi bil obstanek lahko zgolj posledica srečnih naključij. Ki pa jih nikoli ne gre odpisati. Vsekakor pa so v Ljubljani sestavili lepo slovensko jedro igralcev, ki so se jih drugje (pogosto neupravičeno) otepali, in vsekakor se bodo vrnili močnejši

Last edited by Deschamps at 05/19/2023 04:13:36

This Post:
22
318806.17 in reply to 318806.16
Date: 05/19/2023 05:40:50
Ainmosni
II.4
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Homines ex spatio
Analiza dostojna selektorja, kapo dol!

This Post:
00
318806.18 in reply to 318806.16
Date: 05/19/2023 16:06:34
Dream Catchers
SKL
Overall Posts Rated:
7777
Second Team:
Mind Blowers
Vsekakor, kapo dol

This Post:
11
318806.19 in reply to 318806.11
Date: 05/19/2023 16:40:58
Prekmurje Storks
II.2
Overall Posts Rated:
161161
Second Team:
Prekmurje Farmers
Ljubljana pigs je v RL arheolog. Razume staroselsko govorico

Last edited by Petracarek at 05/19/2023 16:41:24

Advertisement