BuzzerBeater Forums

Slovenija - I.1 > Sezona 57

Sezona 57

Set priority
Show messages by
This Post:
44
314585.1
Date: 04/22/2022 05:27:20
Ainmosni
II.4
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Homines ex spatio
Ne spodobi se, da bi povratnik v ligo pisal prvi post, ampak ker smo v volilnem tednu, si ne morem kaj, da ne bi bil politično nekorekten.

Najprej naj torej pozdravim vso tovarišijo, ki je ohranila stolčke v zgornjem domu tekmovanja, še posebej Lovilce sanj, Železničarje in Kralje (ki so dodatno švicali za ta rezultat). Pozdravljam tudi nas, novo/staro pečene prvoligaše. Naj nas predstavim:
- najprej veeeeliiik pozdrav (aplauz prosim) za Stražo, veterana iz 10. sezone, ki je prvič v prvi ligi. Presenetil je Inferno in Bonfico ter se gladko uvrstil naprej.
- Mysterion: veteran od 16. sezone, on/off SKL ligaš pred 10 sezonami, se je odločil, da pokaže kaj zna in pohodil vso konkurenco v II. ligi ter prišel brez poraza
- M&M team, ki je tudi že bil prvoligaš v 55. sezoni, je presenečenje II.1 lige. Opravil s konkurenco v PO, potem, ko je v rednem delu nanizal vsega 13 zmag in v drami na tri tekme premagal vsem znane Modre jopiče.
- Visokoleteči tim je sicer najmlajša ekipa, ustanovljena v 48 sezoni in se je uvrstila v SKL kot najboljši peti… ampak ne ga podcenjevati, kot ga je Ainmosni. Bivšega/sedanjega prvoligaša je Visokoleteči v rednem delu 2x (z besedo: dvakrat!) gladko ugnal in tudi v PO se je tekma odločila šele po podaljšku . Mogoče še en podatek - HFT je imel za cca. 300k cenejšo prvo peterko…
- Ainmosni - praktično enaka ekipa, kot pred dvema sezonama, upa, da je denar na računu zamenjal za izkušnje in da bo upravičil srečen met za 3, ki ga je pripeljal naprej.

Sedaj pa še tradicionalna volilno obarvana anketa.

Poll:  Naš program za to sezono:

Čas je za nove obraze
Napolnili si bomo žepe, hehe
Samo da bomo zdravi
Dajmo priložnost mladim
Mi se imamo radi, radi, radi, radi, radi
Bla bla bla

This Post:
00
314585.2 in reply to 314585.1
Date: 04/22/2022 05:42:35
J&J team
II.4
Overall Posts Rated:
9797
Lep pozdrav vsem povratnikom in vsem staroselcem prve lige.

Moji plani v letosnji sezoni so tako zelo nedoloceni, da bo verjetno to se ena zapravljena sezona. Ekipa je dobra, z res kakovostno slivensko prvo peterko, ampak plavam nekje v sredini. Preslab za napad na naslov, a ob enem dovolj kakovosten, da obstanek ne bi smel biti problematicen. Denarja premalo za resno okrepitev, prihodki so nekje okoli nicle, tako da verjetno bo potrebno v neko resno prenovo. Vsaj zabavam se malo s treningom :)

Srecno vsem v sezoni, morda pa poskusim z dobrim rezultatom v mednarodnem tekmovanju :)

This Post:
00
314585.3 in reply to 314585.2
Date: 04/22/2022 12:07:16
Dream Catchers
SKL
Overall Posts Rated:
7777
Second Team:
Mind Blowers
Po dobrem finišu sezone in nekaj sreče v bojih na izpadanje z nasprotnikom smo ohranili podoben položaj. Žal nas je zapustil Urbančič po 14 sezonah in ga je nadomestil mlajši Francoz, ki deluje še malce bolj agresiven iz vidika metov, ki si jih vzame.
Tekom sezone bomo zagotovo menjali še na položaju organizatorja, ob enem pa trenirali Ying-a in sedaj še rooki-ja Glavana.

Če nam uspe obstati toliko boljše, novinci so vsi razen Visokoletečih že po plačah nad nami tako, da ne pričakujem niti ene lahke tekme.