Orange Saints (92714)
share
Manager: Oranjeman
Country: Nederland
League: II.2
Rival: Delfzijl Hot Peppers
World Rank: 3417
Country Rank: 33
BBM Tier: 3
Last Online: 05/20/2022

Second Team:
Utopian Oranges
Country: Utopia
League: IV.17
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
Feest in Orangetown
Posted on 02/15/2016

Na een geweldig vorig seizoen waarin de halve finales van de beker werden bereikt en de conference finals leek een nog mooier seizoen haast niet mogelijk.

.... maar niets bleek minder waar!

KAMPIOEN

Het bovenstaande woord zegt wellicht genoeg, het is feest in Orangetown. Het kampioenschap en de daarbij behorende promotie werden binnengehaald. Aan het begin van het seizoen werd duidelijk dat de Orange Saints wederom bij de beste vier teams van de competitie behoorden. Er werd een strategische aankoop gedaan op de PG positie in de vorm van Vladimir Pomozov, speler van het nationale team van Moldavië. Het puzzelstukje dat de puzzel compleet maakte.

Onder aanvoering van Nederlanders Eenhoorn, Weevers en Aalberts stormde het team door de competitie met maar twee verliespartijen.
Aalberts en Eenhoorn wisselden posities wegens de training van Aalberts waardoor Eenhoorn 7 wedstrijd SF speelde en Aalberts 9 wedstrijden PF. Eenhoorn was anders sowieso MVP van het seizoen ...

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement