BuzzerBeater Forums

BB Suomi > Keskustelualueen säännöt

Keskustelualueen säännöt (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
39945.3 in reply to 39945.2
Date: 07/06/2012 03:32:27
Overall Posts Rated:
587587
Pelaajamainostuksen erityissäännöt

- Pelaajamainokset ovat sallittuja ainoastaan niitä varten luoduissa kansallisten alueiden puissa. Tällaisen puun saa avata vain henkilökuntaan kuuluva henkilö. Jos maasi tarvitsee puun tai edellinen on suljettu, ole hyvä ja pyydä henkilökuntaan kuuluvaa käyttäjää avaamaan uuden.
- Vain yksi mainos per viikko on sallittu. Voit mainostaa haluamaasi määrää pelaajiasi mainoksessasi.
- Oman maan käyttäjät saavat mainostaa kaikkia myyntiin laittamiansa pelaajia, ulkomaiset käyttäjät saavat mainostaa vain sellaisia pelaajiaan, joilla on aluetta isännöivän maan kansalaisuus. Mainostettavan pelaajan on oltava mainostajan omassa joukkueessa.
- Hinta-arviot (TPE) tai pelaajista käytävä keskustelu eivät ole sallittua.


Erityissäännöt koskien maajoukkuepuita

- Maajoukkuevalmentajat (ja vain he) saavat lisäksi mainostaa maajoukkuepelaajia tai maajoukkuelupauksia virallisissa maajoukkuepuissa.
- Maajoukkuevalmentajat (ja vain he) saavat myös ilmoittaa etukäteen näiden pelaajien myynneistä tai pyytää heille ostajia.
- Jos maajoukkuepelaaja tai mahdollinen maajoukkuelupaus ei ole myynnissä, kaikki käyttäjät saavat kysyä pelaajan mahdollisuuksista päästä maajoukkueeseen tai pelaajaa koskevia harjoitteluvinkkejä. Mutta kaikki myyntiin liittyvä mainostus tai tarjousten pyytäminen on heiltä kiellettyä.


English version: (1592.3)