BuzzerBeater Forums

BB Eesti > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: SiimV
This Post:
55
321978.2 in reply to 321978.1
Date: 11/30/2023 03:52:53
BC Elkaaria
Kõrgliiga
Overall Posts Rated:
377377
Second Team:
Elkaaria Grasshoppers
Tervist!

On käes aeg valimistel osaleda ning kinnitada, kas soov on minu juhtimisel jätkata või vaadata pigem uues suunas.
Kandidatuur sai ülesse üsna kiirelt, sest soov on veel pusida ning proovida meie poistest nüüd ka midagi välja pigistada.

Kes vähegi seda kõne siia lugema tuleb on ilmselt kokku puutunud ka meie NT foorumis olevate postitustega. Suures laastus on plaan jätkata sama tuumikuga. Paljud vedavad jõud said see hooaeg 31 aastaseks, mis tähendab, et seal oma 3-4 hooaega veel kindlasti korraliku mängu mängida. Samas 31 tähendab, et mehed võiks olla üsna küpsed juba ning võiks hakata tulemuste peale mõtlema.. Kas saame midagi kappi või mitte?

Tõsi. Eelmine hooaeg mängitud lohutusturniiril saime kaotuse Soomelt ning langesime II PO voorus konkurentsist, aga siinkohal tasub mainida, et olgugi mäng oli CT v TIE, siis me olime ainukene sats, kes Soome vastu mingit ohtu kujutas. Seega oleks vastane olnud ükskõik kes teine, siis võiks arvata, et oleme üsna konkurentsivõimelised.

Mida oodata järgmine hooaeg?
Nii mõnigi tagumine mees on veel jätkuvalt küpsemas. Mõned mehed on müügis ja otsivad uut kodu. Ehk taseme poolest on lootust jätkuvalt areneda - ehk ka vormide poolest leiavad mehed stabiilsed kodud.

Alagrupp - raske.. Kui seda kuidagi kirjeldada oskaks. Meie reiting on jätkuvalt üsna madal ning sellest tulenevalt saime paraja hunniku päris tugevaid satse samasse alagruppi.

Serbia - Maailma reiting nr 5, eelmine EM hõbe
Soome - Reiting 12, lohutusturniiri + hiljutine mäng kindlasti hea tugevuse indikaator
Rumeenia - Reiting 31, ilmselt meiega samasse tasemegruppi kuuluv sats
Ungari - Reiting 52, eelmine hooaeg napilt kaotasime neile, aga panime vähem. Samuti üsna sama tase nagu meil
Taani - Reiting 55, selline keskmine tugevus, aga neid peaksime ikkagi kindlalt võitma
Norra - Reiting 76, sama nagu Taani
Moldova - Reiting 88, peaks kindel võit olema

Edasi saamiseks peaksime olema top 2. Ehk siis peame edestama kas Soomet või Serbiat. Samal ajal mitte komistades Rumeenia ega Ungari otsa... Paras pähkel - samas see on kindlasti see kus me tahame olla ning mida sihime. Raske isegi valimiste jaoks siit mingit ilusat lauset lubada. Ehk siis 100% kindlusega luban, et annan endast parima top 2 jõudmiseks. Kas see õnnestub on teine asi.

Palun - kui kellelgi on ideesid/küsimusi, soove rohkem läbipaistvust, mängijate valiku kohta arvamusi - siis on ka NT Debate Thread, kus võib julgelt kõike küsida!

SiimV