BuzzerBeater Forums

BB Andorra > Discursos dels Candidats

Discursos dels Candidats (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
319068.2 in reply to 319068.1
Date: 05/17/2023 13:03:14
Iluro Sport
III.4
Overall Posts Rated:
9494
Second Team:
Iluro Scout
Hola a tothom!

Com podreu veure a l'apartat d'Eleccions a la pàgina de la selecció d'Andorra, he decidit presentar-me per estar al capdavant de la selecció absoluta les properes 2 temporades. Com bé sabeu alguns, ja fa unes poques temporades que diversos mànagers estem entrenant joves andorrans per aportant-los a la selecció u21 en un primer moment, amb molt bon nivell d'habilitats, i a la selecció absoluta en un moment posterior, tot i que la selecció d'aquests jugadors és més limitada.
El projecte és molt sòlid i estem molt decidits a aconseguir objectius mica en mica, tant que aquesta temporada passada amb la u21 s'han aconseguit grans resultats.

Com he dit, som un grup de mànagers dedicats a entrenar jugadors andorrans i, parlant una mica dels meus equips, entre Espanya i Utopia tinc un total de 5 jugadors andorrans entrenant sempre al 100% (segurament tots arribaran o han arribat a la u21 i alguns menys a l'absoluta). El compromís personal és màxim, tant que aquestes properes temporades deixaré una mica de banda competir amb el meu equip personal per poder dedicar el màxim temps possible a la selecció andorrana.

A nivell de presentació, crec que no cal dir gaire més enllà de portar molt anys al joc en dues etapes, sóc traductor al català de BB i mai no he dirigit cap selecció, d'aquí a que em prengui aquestes eleccions amb les màximes il·lusions.

Vull prendre el relleu d'en Tchumpy (l'actual seleccionador i també integrant del grup), i vull que Andorra millori els seus resultats, estic completament segur de poder fer-ho. Per il·lusió i ganes no serà!



Last edited by LA-Dave PaP at 05/17/2023 14:11:28

From: ats19
This Post:
11
319068.3 in reply to 319068.1
Date: 05/18/2023 01:42:15
tallinna ehitajad
Kõrgliiga
Overall Posts Rated:
3636
Second Team:
tallinna ehitajad II
Hello.

I offer an alternative option for people who are not satisfied with the current group's activities as a national team coach.

The current group is unable to field the right lineups for competitive games.
Friendly games (if they are arranged at all) are played by 40-year-olds. Why don't young people play? Incomprehensible!

Why are the 40-year-olds still in the squad after the end of the competitive games period, when a new wave of youngsters is coming up? Again incomprehensible!

The choice of composition in general is incomprehensible. It seems to me that the current group is using the national team for the private interests of their own clubs!