BuzzerBeater Forums

BB Eesti > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: SiimV
This Post:
66
318966.2 in reply to 318966.1
Date: 05/18/2023 03:31:50
BC Elkaaria
Kõrgliiga
Overall Posts Rated:
377377
Second Team:
Elkaaria Grasshoppers
Tere Eesti BB rahvas!

Soovin kandideerida järgmiseks kaheks hooajaks uuesti meie koondist juhtima.

Nii nagu hooaeg 60 sai ette võetud, siis plaan oli täiesti värske verega alustada ning proovida üks korralik tõmme tulevikus teha. Plaan seda teed jätkata ning samade meestega edasi liikuda. Vaadates meie mehi tänasel päeval, siis ma võin julgelt öelda, et meie areng on olnud suuresti meeldiv. Paljud olulised lülid on mitmeid oskusi juurde võtnud ning meie eelnevalt noor ja roheline tagaliin hakkab lõpuks ilmet võtma. Ehk tegu ikkagi veel noore, aga mitte enam nii rohelise tagaliiniga.

Üldine pilt räägitud. Kuna tegu ikkagi kandideerimisega, siis mida oodata H61 ja H62.

H61 - Samuti pigem treenimise võtmesse minev hooaeg, aga siiski. Selline suur muutus maksab enda hinda. Meie koht edetabelis 52, mis tähendab alagruppi, kus on sees nii Poola kui ka Itaalia. Realistlik on mängida kohale 3 (5 võidu peale). See tähendab, et peame võitma Portugali, Valgevene kui ka Läti satse (Armeenia ja Malta ei tohiks küsimus olla). Praegu ütleks, et Portugal neist kõige ohtlikum. See ei tähenda, et me võimalusel edasipääsu ei läheks proovima, aga arvestades kalendrit, siis Poola ja Itaalia vastu üritama minnes võime hoopis valusamalt kätte lõigata. Kokkuvõtvalt ütleks, et 5 võitu on vähemalt mul endal sihiks, mis annaks Itaalia või Poola libastumise korral võimaluse punktidevahele loota.

H62 - Kõigi realistlike ootuste kohaselt mängime lohutusturniiri. Siin sooviks nüüd juba midagi korraldada. Kindlasti on meil veel varu areneda, aga alates sellest hooajast võiks tulemusi ootama hakata. Miks mitte mängida päris võidu või top 4 kohtade peale. Samuti annaks kõrge tulemus väga hea boosti uuesti meie edetabeli kohale, et H63 gruppide loos soodsam oleks ning ka seal juba tegusid tegema hakata.

Vot, sellised on suures pildis mõtted. Täpsemalt selle (h60) tegemistest kirjutan meie NT foorumisse ning kui õnnestub uuesti valituks osutuda, siis juba täpsemalt plaanidest samuti seal ja meie Eesti Discordis.

SiimV