BuzzerBeater Forums

Slovenija - II.2 > Sezona 52

Sezona 52

Set priority
Show messages by
From: Ketera
This Post:
22
307521.1
Date: 12/18/2020 04:21:10
Straški navihanci
SKL
Overall Posts Rated:
3333
Second Team:
Straški nadobudneži
Lep pozdrav vsem!

Odpiram temo za novo sezono naše lige. Najprej bi čestital Rudarju za osvojitev naslova in izjemno 22-0 sezono ter tudi Titansom za odlično borbo v finalu. Vsem novincem bi zaželel dobrodošlico in vsem skupaj uspešno sezono v skladu z vašimi cilji:). Prejšnja sezona je bila kar zanimiva, kar se je pokazalo tudi v končnici. Favorit je bil Rudar, vendar pa ne tako zelo izrazit, na koncu pa je to vlogo več kot zasluženo potrdil. Kar se tiče borbe za obstanek se je zgodila zanimiva situacija, poleg zadnjih dveh iz vsake strani, so iz lige dodatno izpadle kar tri ekipe rdeče strani. To seveda pomeni, da je rdeča stran doživela ogromno spremembo, ostali smo namreč samo še Telički, Infiniti Verdun in Straški navihanci. Skratka potrebno bo nekaj časa, da se moči ponovno stabilizirajo.:)

Lepo bi bilo, da tema malo zaživi in se s tem tudi popestri igranje. Za začetek bi morda lahko napisali kako ste izpolnili svoje cilje prejšnje sezone in kaj so cilji prihajajoče sezone.

Da začnem, moja lanska sezona je bila uspešna saj je bil glavni cilj dober trening in preko končnice spoznati kaj ekipi manjka. Mislim, da je to sedaj nekako jasno in v tej sezoni ne preostane nič drugega kot boj za naslov in napredovanje v prvo ligo. Čaka nas sicer še nekaj enopozicijskega treninga, bo pa to kmalu zaključeno in s tem tudi več možnosti prilagajanja taktike. Za začetek sezone seveda klasika, tekma v gosteh proti rivalu Infiniti Verdun:D

Za konec naj še vse skupaj s spodnjim linkom povabim na slovenski bb discord server, kjer so debate še bolj enostavne in hitre kot tukaj. Trenutno nas je tam že okoli 70 in več kot nas bo, bolj bo zabavno:) Se je pa izkazalo za super stvar, od izkušenih igralcev te igre boste zelo hitro dobili dobre odgovore. Tudi debate in različni pogledi na določene aspekte igre znajo biti zelo zanimivi:)

(https://discord.gg/FmHF2n6Cmu)



Last edited by Ketera at 12/18/2020 04:23:23