Καλη σεζον και απο μενα. Ο Δον εκανε εξαιρετικο ξεκινημα με τιτλο που παραπεμπει στις ταινιες the Godfather!
Στα ματια μου το φετινο πρωταθλημα τουλαχιστον στο ξεκινημα ειναι απο τα πιο αμφιρροπα.
Στον μπλε ομιλο ανεβηκαν οι νεοφωτιστοι
theCelts και
The Matador. Οι κελτες ξεκινησαν πολυ δυναμικα αγοραζοντας 3 νεους παικτες και βαζουν απο την αρχη τις βασεις για να γινουν μια ομαδα που θα πρωταγωνιστησει. Παντως εγω οφειλω να παρω την ρεβανς για τον περσινο μου αποκλεισμο στο κυπελλο!
Οι ταυρομαχοι δεν εχουν κανει καποια κινηση για την ωρα οποτε για να εχω πιο ξεκαθαρη εικονα για την ομαδα θα πρεπει να περιμενουμε λιγο καιρο.
Για να δουμε που βρισκονται και οι υπολοιπες ομαδες του μπλε ομιλου:
XeftilaikosΦαινεται οτι κραταει ολο τον βασικο κορμο και λογικα θα κανει κινηση για να αποκτησει βαθος κατι που θα τον κανει πανισχυρο. Βεβαια οσο προχωραμε προς το τελος της σεζον ισως να ειναι λιγο πιο αποδυναμωμενος αφου οι 2 αστερες του βρισκονται στην κρισιμη ηλικια των 34.
AetosΤον βλεπω για 1η ή 2η δυναμη στους μπλε φετος. Ροστερ με νεαρους παικτες που φτανουν στις πιο παραγωγικες ηλικιες τους. Αν ενισχυθει σημαντικα θα ειναι μαζι με τον Ξεφτιλαικο οι πιο αμεσοι διεκδικητες του μπλε ομιλου για τα τροπαια!
StelaiosΠεριμενω τον Στελιο λιγο πιο αποδυναμωμενο φετος. Αυτο γιατι περυσι διατηρησε πολυ ακριβο ροστερ εφτασε στην πηγη αλλα δεν κατεκτησε και την κουπα. Δεν υπαρχει το δελεαρ της συμμετοχης του Β3 για να συνεχισει με το ποδι στο γκαζι οποτε περιμενω να ανασυγκροτηθει για τις επομενες σεζον.
ΜετεωραΤο φιλαρακι μου περιμενω να ειναι μια σταθερη δυναμη στους μπλε και φετος. Λογικα θα παιξει για τα πλει οφ και θα προσπαθησει να μπει σφηνα αν δει φως. Ξεκαθαρα ομως ειναι πισω απο Ξεφτιλαικο-Αετο σαν ποιοτητα ροστερ αυτη την στιγμη.
ΒαλενθιαΟ μπουκερ του ομιλου περυσι εκανε εντυπωσιακο finish και εξασφαλεισε την παραμονη του συμμετεχοντας και στο final4 του κυπελλου. Περιμενω να κανει το βημα παραπανω και να παιξει για τα πλει οφ φετος! Επισης πρεπει να παρει ρεβανς καποια στιγμη γιατι το 3-1 στην νεα ελβετια ειναι βαρύ. Καντε μια συσκεψη με τον ετερο μεγαλοπροεδρο γιατι θα ξεφυγει κι αλλο το σκορ.
ΤρομοκρατεςΗ νεανικη ομαδα των τρομοκρατων περυσι εβγαλε το καπελο σε ολους τους μανατζερ της Α1 για το πως μπορεις να παραμεινεις στο υψηλοτερο επιπεδο με μεσους ορους ηλικιων στα 25-26!
Λογικα και φετος ο στοχος θα ειναι η παραμονη. Ο μπλε ομιλος βεβαια ηταν και παραμενει ζορικος.
Κοκκινοι:
ThrylosΜε την εμπειρια που διαθετει αν παραμεινει ενεργος ο Ματσας θα βρισκεται για πολλες σεζον ακομα στο κοκκινο γκρουπ. Εξαιρετικες ηλικιες που δειχνει και αυτος οτι υπαρχει και αλλος δρομος για παιξεις την κατηγορια.
Olympiakos 2007Ιδια περιπτωση με τον απο πανω. Και ο Δον απο τους πιο παλιους μανατζερ του Ελληνικου ΒΒ. Με νεανικο ροστερ επισης. Λογικα αν παραμεινει ενεργος θα βαλει δυσκολα σε πολλους.
KarditsaΗ συμπαθης ομαδα της Καρδιτσας καθε σεζον παιζει στα πλει οφ απο τοτε που ανεβηκε στην Α1. Με 3 Ελληνες στα γκαρντ ειναι απο τα πιο ωραια ροστερ που συναντας! Λογικα περιμενω μια ιδια σεζον με τις προηγουμενες αν και ο ανταγωνισμος εχει ανεβει.
Enjoy BullsΟ Αλεκος περυσι εκανε εξαιρετικη διαχειρηση και θα ειχε τερματισει 2ος αν δεν ειχε πουλησει στο φιναλε. Φετος ο ομιλος εχει δυσκολεψει αλλα περιμενω απο αυτον αν μεινει ενεργος να ειναι μια σκληροτραχηλη ομαδα. Αν μας επισκεπτεται και στο φορουμ θα δωσει ωραιο χρωμα στην σεζον!
SupernovaΟ κυπελλουχος Kung flu εκλεισε μια εξαιρετικη σεζον περυσι με την παραμονη. Με υποχρεωσεις να κατεβει η ομαδα και σε 3η διοργανωση ο προεδρος φαινεται να μην το καταλαβε αφου εψαχνε τροπους να μειωσει το μπαζετ!
Last edited by τεράστιος at 6/4/2020 1:59:16 PM