BuzzerBeater Forums

Türkiye - V.86 > ŞAMPİYON ALTAY SK

ŞAMPİYON ALTAY SK

Set priority
Show messages by
From: snox
This Post:
00
216120.1
Date: 05/12/2012 12:46:54
Overall Posts Rated:
77
Sezonun 4. maçıyla başlayıp konferansımda önce liderliğe yükseldim,sonra normal sezonu konferans lideri olarak bitirdim. Play - OFF'larda konferans yarı finali ve finalinde saha avantajımla grup finaline çıktım,bu kez dezavantajlıydım. Finaldeki rakibim normal sezonda evimde kaybettiğim Kasımpaşa SK idi,açıkçası finali 3. maça uzatırsam iyiydi gözüyle bakladığım serinin ilk maçında deplasmanda kazanmak güzeldi ama hala evimde kaybedebilirim diye bakıyordum ki evimdeki maç çok çok rahat geçti ve seriyi 2-0'a getirerek IV. Lig'e çıkmayı başardım. Bakalım yeni sezonda,yeni ligde,yeni rakiplere karşı nasıl bir performans sergileyecek takımım. Takımda bazı değişiklik ve daha iyi oyuncular olacağı kesin,sürelerde de bu sezona göre daha dengeli bir dağılım planlıyorum.

Sezon başında bu takım,bu şekilde sezon sonuna kadar gidecek;ligdeki takımla hazırlık maçlarındaki takım aynı olacak demiştim. Bu sözümü bir kez bozdum,o da final serisinin 2. maçı öncesindeki BK V.I.P ile oynadığım hazırlık maçı idi. Nitekim o değişiklik final serisi 2. maçına inanılmaz ve beklediğimden çok daha olumlu yansıdı. Sonuç olarak seriyi 2-0 kazanarak ŞAMPİYON olarak IV. Lig'e çıktım.

Bu arada muhtemelen takımlarıyla devam eden bazı takımlar da IV. Lig'e çıkacaktır. Çünkü IV. Lig'de sahipsiz (Bot'a düşen) çok fazla takım var,o yüzden özellikle Play - OFF'a kalan takımlar kendilerini IV. Lig'e hazırlamalılar.