BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Πρωταγωνιστες της χρονιας σεζον 19

Πρωταγωνιστες της χρονιας σεζον 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
215667.7 in reply to 215667.6
Date: 05/06/2012 11:02:33
Overall Posts Rated:
6464
- πολυτιμοτερος κοουτς:Φασαριας και φενταγιν ηταν εξαιρετικοι φετος και δεν ξερω ποιον να ψηφισω ως πρωτο..Στο νημα κερδιζει για μενα ο kapetan_fasarias που με πολυ λογικο μπατζετ πηγε την ομαδα του στους τελικους και δειχνει σταθερα ανοδικη πορεια..Αλλα και ο φεντα μεγαλη πορεια φετος,ειδικα μετα τον πρωτο γυρο..

- πολυτιμοτερος παιχτης: Για μενα μακραν ο MVP της σεζον,ο παιχτης δηλαδη που επαιξε τον καθοριστικοτερο ρολο στην πορεια της ομαδας του,ηταν ο Ivanas Basas..Εκανε ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρωταθλημα..44 λεπτα,19 ποντοι,13 ριμπς,με πολυ καλα ποσοστα και χωρις να βγει ποτε με φαουλ..Μορφη! :Ρ Η δευτερη επιλογη μου ειναι ο Luca Trionfini που ηγηθηκε της προσπαθειας των κολογριων για παραμονη με 18π και πανω απο 4 ριμπς και ασσιστ..Εξαιρετικος και αυτος..

- πολυτιμοτερος παιχτης της ομαδας μου: Κακα τα ψεματα,φετος ο Leung Tuan Mu ξεπερασε τον εαυτο του..Με 23χιλ μισθο καταφερε να βγαλει τη σεζον ως βασικος οταν ο πολυ ακριβοτερος του Pihlhjerta το μονο που εκανε ειναι γυριζει απο κλαμπ σε κλαμπ και να μου ερχεται ζαντα την αλλη μερα στην προπονηση :Ρ