BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Apoxorisi

Apoxorisi

Set priority
Show messages by
From: Aris
This Post:
00
211814.1
Date: 03/01/2012 13:32:52
Overall Posts Rated:
1313
Auto itan gia mena. Gia diaforous logous "eksogipedikous" irthe i ora na apoxoriso kai oristika apo to buzzerbeater. Den prolaveno na asxolitho pia kai nomizo fenete auto idi. Na po kai tin kakia mou , poly ampaliasi epese tis teleutees sezon ston mple omilo. To gegonos oti akoma kai ston automato paremeina protos toses sezon gia plaka me ekane na ksenerono akoma perissotero. Xorafi eixe katantisi i omada mou eixa ftasei na plirono misthous prosopikou 150.000! Metagrafes eixa na kano 2 sezon , alla exo lefta oste an pouliso oli tin omada mporo aneta na parameino protos gia polles sezon. Kai o kokkinos de paei piso. Oi theseis 3-6 exoun 0 anaptiksi.

Kali synexia se olous , opoios thelei na epikinonisei mazi mou mporei na to kanei sto mail mou : mykonos24@hotmail.com

From: krepaleon

To: Aris
This Post:
00
211814.2 in reply to 211814.1
Date: 03/01/2012 18:03:35
Overall Posts Rated:
173173
Σκεφτόμουν που να το βάλω αυτό το μήνυμα... τελικά είπα καλύτερα να μπει εδώ... μιας και είναι κάτι που κυρίως αφορά την Α1. Αν πιστεύετε πως έκανα λάθος δεν έχω κανένα πρόβλημα να το βάλω και στο άλλο φόρουμ (μιας και εδώ δεν κρύβεται τπτ... και αυτά δημόσια είναι).

From: krepaleon

To: Aris
This Post:
00
211814.3 in reply to 211814.1
Date: 03/01/2012 18:04:33
Overall Posts Rated:
173173
Μιλάς με γρίφους γέροντα....

Αρχικά να σου ευχηθώ και εγώ ότι καλύτερο και ό,τι είναι αυτό που αφιερώνεις τον χρόνο σου να πάει όσο καλύτερα γίνεται!
Δεύτερον , αν και δεν είναι ο κύριος λόγος αυτού του μηνύματος , θα ήθελα να σταθώ στο σχόλιό σου για τους μανατζερ της Α1. Για να προλάβω οποιονδήποτε νομίζει ότι το πήρα προσωπικά , δεν θεωρώ την ομάδα μου ομάδα κλάσης Α1. Προσωπική μου άποψη είναι πως υπάρχουν παραπάνω καλοί μανατζερ στην Α1 αλλά αν μείνουμε σε αυτούς τους 3 , τουλάχιστον αυτοί οι 3 μανατζερ της Α1 που αξίζουν πολλά συζητάνε στα δημόσια φόρουμ και βοηθάνε τους άλλους χαμηλότερων κατηγοριών , οπότε θα δυσκολευτώ πολύ να σε ευχαριστήσω για την προσφορά σου στην ελληνική κοινότητα. Επειδή υπάρχει η πιθανότητα να μου πεις πως όποιος σου έχει στείλει bb-mail του απάντησες , καταλαβαίνεις πως δεν είναι και τόσο εύκολο και λογικό κάποιος άγνωστος να αρχίσει να στέλνει mail σε αγνώστους μάνατζερ της Α1 μόνο και μόνο για να ζητάει συμβουλές. Γιαυτό και άλλωστε φτιάχτηκαν και τόσα νήματα για ερωτήσεις και βοήθειες προς τους νέους χρήστες. Καταλαβαίνω πως όπως είπες έχεις άλλα πράγματα που χρειάζεται να αφιερώσεις πολύ χρόνο (και είναι απόλυτα λογικό) αλλά θα πρέπει να πάω πάρα πολλές σεζόν πίσω για να βρω δικό σου μήνυμα (και ίσως να μην τα καταφέρω). Αυτό το μικρό σχόλιο σε αυτό το σημείο μιας και είπες την προσωπική σου άποψη , είπα και εγώ την δική μου :)

Και πάμε στο κύριο σημείο του μηνύματός σου. Κάνεις λόγο για κάποιον της Α1 που προσπαθεί να φτιάξει την δική του παράγκα. (Εκτός του ότι στο παρελθόν είδαμε τέτοια μηνύματα να κόβονται από GMs , αλλά θα υποθέσω πως είναι περασμένη η ώρα.)
Για να μην παρεξηγηθώ , πάει κάπου ο νους μου από τους σχολιασμούς που έκανες, αλλά στοιχεία δεν έχω για να τα δώσω στους GMs , και για να προλάβω ακόμα μία φορά κανένα κακοπροαίρετο , εγώ ανέβηκα πέρσι και με το ζόρι βγήκα 6ος και φέτος είμαι καρφωμένος 8ος οπότε αποκλείεται να είμαι εμπλεκόμενος εγώ σε αυτήν.
Έχεις αυτά τα στοιχεία μαζεμένα , δεν ξέρω εγώ εδώ και πόσο καιρό , δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς και απλά να τα στείλεις σε έναν από τους 3 GM της κοινότητάς μας , αλλά βρήκες χρόνο να πλάσεις ένα πολύ ωραίο μυστήριο γύρω από όλα αυτά.
Το πρόβλημά μου δεν είναι το ότι κάτι γνωρίζεις. Μακάρι όντως να γνωρίζεις κάτι και να καθαρίσει μιας και είμαστε σε σεζόν κάθαρσης ακόμα μία φορά στην βρώμικη Α1. Όπως είπα κάπου πάει ο νους μου και στην τελική μάλλον συμφωνούμε κιόλας απλά το όλο θέμα του μυστηρίου και του γρίφου τι το θες? Πες ξεκάθαρα ποιος είναι ή μάλλον μην πεις γιατί απαγορεύονται οι δημόσιες κατηγορίες αλλά στείλε σε έναν GM τα στοιχεία που έχεις , και άσε τους γρίφους στον nikos64 που είναι και καλύτερος σε αυτά ;)

Καλή συνέχεια λοιπόν και σε εσένα και ακόμα μία φορά να σου ευχηθώ όλα να σου έρθουν όσο καλύτερα μπορούν!
Και αν ψάχνεις κάποιον να βγάλει τα στοιχεία σου στη φόρα μπορείς να τα στείλεις στο mail μου : vagbalanis@hotmail.com
Το βλέπω και εγώ καθημερινά... :)
και αν μου τα στείλεις και δεν τα βγάλω ακριβώς όπως μου τα στείλεις να βγεις να πεις πως ο krepaleon είναι ρόμπα!

Υ.Γ. επειδή ίσως να το πάρεις προσωπικά... το ξέρεις πως δεν έχω τίποτα με εσένα άλλωστε ποτέ δεν έχουμε καν μιλήσει... απλά ένα σχολιάκι (του μεγέθους έκθεσης ιδεών) στο δικό σου μήνυμα :)

This Post:
00
211814.6 in reply to 211814.3
Date: 03/02/2012 01:30:55
Overall Posts Rated:
303303
ναι θελει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ σκεψη για ποιον αναφερετε ................ και τι να στειλει στους τζιμηδες? το να στηνεις αγωνες δεν ειναι παρατυπο ....
πριν λιγο καιρο δεν ειπωθηκε οτι προταθηκε σε καποιον να ριξουν τον παριανο ταυρο?
ποιος ενδιαφερθηκε για το "καλο" της Ελληνικης κοινοτητας λιγο καιρο πριν?

Σοβαρος γριφος ..... αντε τωρα σαν να μου λες τι υπαρχει στα Καρπαθια....

This Post:
11
211814.7 in reply to 211814.6
Date: 03/03/2012 10:24:18
Overall Posts Rated:
173173
Αρχικά συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση απλά εχθές έλειπα όλη μέρα από το σπίτι...

Απλά Νίκο μάλλον δεν κατάλαβες που κολλάω. Ναι και εμένα κάπου πάει το μυαλό μου και το είπα ήδη... Άλλωστε "αστεία" δελτία τύπου έχουμε δει πολλά τον τελευταίο καιρό...
Το θέμα μου είναι πως ένας άνθρωπος που μέχρι τώρα δεν ήξερες καν αν υπάρχει , αποφάσισε την τελευταία μέρα να κάνει άνω κάτω τον κόσμο γράφοντας σε 2 φόρουμ... (για να μην σχολιάσω τον ψευτο-ναρκισισμό που βγάζουν και τα δύο μηνύματα).
Αν θες να κάνεις κάτι , κάντο... και υποτίθεται πως τα στοιχεία που έχει "ενοχοποιούν" τον συγκεκριμένο μάνατζερ...
αλλά και στην τελική... στείλτα τα μαμημένα στοιχεία και μετά βγες και πες εγώ τα έδωσα και δεν έγινε τίποτα....
τέλος πάντων... αδιαφορία μου προκαλεί η αποχώρησή του... δεν είναι τυχαίο πως και άλλοι άσχετοι με εμένα είχαν ακριβώς την ίδια αντίδραση... (και εγώ όταν έγραφα το προηγούμενο μήνυμα η πρώτη μου σκέψη είναι η κοινή συμπεριφορά του μυκόνου με τον "φιναλίστ της 2ης κατηγορίας Κύπρου" , αλλά είπα να μην κάνω νύξη για να μην ξυπνάω φαντάσματα του παρελθόντος).
Τέλος πάντων... απλά την άποψή μου είπα... και ξαναλέω με το παλικάρι , ούτε το ξέρω , ούτε έχουμε μιλήσει ποτέ όπως και το 99,9% της ελληνικής κοινότητας δεν έχει μιλήσει ποτέ μαζί του.... οπότε...
Απλά λίγο το να ετοιμάζεις μόνος σου μια γιορτή προς τιμήν σου... μου κάνει κάπως...

Υ.Γ. : ξέρω τι υπάρχει στα καρπάθια... η νέα φάρμα του kajabbarrrrrrrrr :P

This Post:
00
211814.8 in reply to 211814.7
Date: 03/03/2012 10:44:04
Overall Posts Rated:
66
Ωραίος ο κρεπαλεων.

This Post:
00
211814.9 in reply to 211814.7
Date: 03/03/2012 18:33:04
Overall Posts Rated:
231231
Και κει με βρήκατε άτιμοι?

Πουθενά δεν μπορώ να αγιάσω.