BuzzerBeater Forums

Slovenija - IV.17 > liga

liga

Set priority
Show messages by
From: proSLO
This Post:
00
184698.1
Date: 05/12/2011 07:51:08
Overall Posts Rated:
11
Lep pozdrav!
Ko gledam mal igralce v ligi in dvorane, vidim da raje kot da bi si kupili mlade igralce za trening ali pa da bi povečali dvorano, raje kupujete že narejene igralce, ki so dragi! Poglejte malce po forumu in boste opazili, da se bolj izplača če treniraš mlade igralce kot pa da imaš staro dobro ekipo, ki ne napreduje...
Ko sem začel igrat BB sem kupu igralce za trening pod košem, sedaj ko pa sem na naboru dobil slovenca Brajoviča, sem pa vse sile usmeru v njegov trening! Trenerja imam naprednega, in igralci zelo dobro trenirajo, tako da mislim da bom ob dobrem treningu v naslednji sezoni glavni favorit za napredovanje, med tem ko boste ostali stagnirali v ligi!
Vrjamem, da v četrti ligi ni denarja, sam imamo pa isto tekem kot v višjih ligah in lahko isto treniramo igralce! Verjetno se kdo najde, ki bo reku d nimamo istega trenerja... Trenerja stopnje 7 v sloveniji nima praktično nihče, stopnjo 6 (uglednega) imajo pa samo redki... trenerja stopnje 5, torej naprednega pa imamo vsi, ki treniramo! in ja v četrti ligi si ga lahko privoščimo tudi mi! Jst ga imam, zanj sem dal 320 000! Imel ga bom pa še vsaj 1 sezono, ker dokler bo imel nizko plačo ga bom lohk vzdrževal!
18.2.2011 Cena prestopa strokovnjaka: Trener Charles Martin $ 320 000, trenutna plača pa je 28 991!
Torej nasvet začnite trenirat igralce, če imate kako vprašanje pa lohk vprašate na forumu!