BuzzerBeater Forums

BB Israel > קשר מ-בב לישראל

קשר מ-בב לישראל

Set priority
Show messages by
From: Ehud
This Post:
00
30946.97 in reply to 30946.96
Date: 7/30/2008 3:13:28 AM
Overall Posts Rated:
274274
לכולם, תרגמתי את ההודעה של צ'רלס מהפורם הגלובלי.

שם אפשר לראות את הגישה של ה BB לשינויים

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: naor

This Post:
00
30946.98 in reply to 30946.96
Date: 7/30/2008 6:22:01 AM
Overall Posts Rated:
33
מארק לפי דעתי הם צודקים וההכנסות ממשחקיי הטלוויזיה צריכות להשתנות בגלל שזה באמת לא הגיוני שקבוצה מליגת העל תקבל כמו קבוצה מליגה 4 ודבר שני
בליגה 4 אתה כמעט ומצליח לחסות את כל העונה עם תשלומים של 35 אלף מה יקרה בליגת העל? יוצא שאתה לא מקבל את כל הכסף למה מהמשחק טלוויזיה הראשון תקבל 35 אלף עד השני ואז למעשה לא תגמור את כל ה400 אלף בגלל שזה יצטבר ובכל שבוע תקבל רק 35 אלף מה יקרה אז? יכולים להווצר מיליוניי דולרים לאנשים בהם צריכים לקבל אותם בתשלומים של 35 אלף דולר בשבוע אבל עד הטלוויזיה הקרוב הם לא יסכימו לחסות אותו ולכן מה שאני מציע שתשנו את השיטה ככה שעד משחק הטלוויזיה הקרוב תקבל את כל הכסף שאתה אמור לקבל אם זה יוצא פחות מ35 אלף אז בסדר ואם זה יוצא יותר אז גם בסדר משום שאחריי זה תצטרכו לתת לקבוצות מליגת העל כמה מיליונים במכה אחת בעיקר ואז תווצר שוב אנפלציה

נאור

This Post:
00
30946.99 in reply to 30946.98
Date: 7/30/2008 6:44:07 AM
Overall Posts Rated:
99
אני כמאמן ליגת העל בהחלט נגד השינויים האלו
הם יהרסו כל דבר חיובי שאנחנו(מאמני ליגת העל) בנינו
וזה פשוט לא הוגן יש הרבה קבוצות בליגת העל שהגיעו לליגה הזו אחרי דרך לא קצרה בליגות נמוכות יותר ולדעתי זו הדרך היחידה שבה קבוצה צריכה להגיע לליגת העל לא בעזרת כל מיני הנחות והריסת הקבוצות האחרות

אני בהחלט מבקש שיאפשרו לנו להמשיך בתוכניות שבנינו ולא תהרסו לנו הכל כשאתם יכולים להגיע לאותה תוצאה בדרך אחרת
לכם הביברים יש שכל ואני סמכתי עליכם עד עכשיו שתספקו לנו משחק כיף ומהנה,ופתאום הגיעו השינויים האלו שהולכים להרוס את כל מה שבניתם
אני באמת מבקש ומקווה שתבטלו את השינויים האלו

לא חסרות דרכים לצמצם את הפער אבל אתם השתמשתם בדרך אמנם המהירה ביותר אבל גם הרעה ביותר,גם אם זה יקח רק 2 עונות הקבוצות בליגת העל לא ישרדו עם הכנסות של 20-80 אלף לשבוע
לדעתי אפשר לבחור בדרך אחרת שבעזרתה נגיע לאותה תוצאה
אני מאמין שאנשים מכל העולם מציעים הצעות ואני מקווה שהבנתם שהשינוי שאתם הולכים לבצע הוא לא השינוי שצריך במשחק הזה
אז אני באמת מבקש שתבדקו ותבחנו את ההצעות שהציעו אחרים מכל העולם ותעשו משהו בנידון ככה לא יהיה אפשר להמשיך..

תודה
עידו

Message deleted
This Post:
00
30946.101 in reply to 30946.99
Date: 7/30/2008 12:57:27 PM
Overall Posts Rated:
55
מרק שלום!
אני מבין לסערת הרגשות של חבריי לליגת העל בקשר לשינויים הכלכלים הקרובים!
אני מודע לכך שיש פערים בין ליגת העל לבין קבוצות בליגות נמוכות יותר אבל השינוי הכלכלי שאתם מציעים לא יסגור לדעתי את הפער בישראל אלא בארצות ותיקות ומבוססות יותר בעולם הבאזר ויוציא לגמרה את הקבוצות הבכירות בישראל מתחרות מול קבוצות בכירות בעולם כולו וזה רק יפגע בנו ולא יקדם אותנו לקראת סגירת הפערים מול הקבוצות המובילות בעולם!
אז מה עשינו בכך?
לא צימצמנו את הפער מול הליגות הנמוכות והתרחקנו מהעולם כי לא נוכל בשום מקרה להתמודד בשוק ההעברות מול קבוצות אלה!
נקודה נוספת היא שמספר קבוצות בעולם שולטות ללא עוררין בשוק העברות של השחקנים הבכירים והשינוי בישראל ובמדינות בוותק שלנו רק יצמצם את הקבוצות היכולות להתמודד בשוק העברות של השחקנים הבכירים.
נקודה נוספת היא שמי שחשב לתווך ארוך והשקיע כסף רב בהרחבת האיצטדיון הולך להפגע מכך הכי הרבה כי ההכנסות שלו הם יחסית גבוהות אבל מי יחזיר לנו את כל ההשקעה באיצטדיון ?
תודה
ארתור

From: naor

This Post:
00
30946.102 in reply to 30946.1
Date: 8/18/2008 11:24:55 AM
Overall Posts Rated:
33
מארק אודה לך מאד אם תענה לי על מס' שאלות
ידוע שזכיה בגביע זה כרטיס כניסה לליגת האלופות וגם זכיה באליפות בליגת העל אני אישית יודע שזכיה באליפות בליגה שניה זה בערך מיליון דולר ואילו גביע שזה יותק יוקרתי הריי יש 4 אליפויות בליגה שניה וגם זה כרטיס לליגת העל מה שאליפות בליגה לאומית לא איך יתכן שבליגה שניה מקבלים על זכיה מיליון דולר ואילו על הגביע רק 200 אלף? זה הריי שקול כמו זכיה באליפות בליגה 4 אם אני לא טועה זה הריי ממש לא הגיוני
איך יתכן שמשווים עליה של קבוצה מליגת העל לקבוצה מליגה 4 או 5 מבחינת זכיה כספית הריי ברור שקבוצה מליגת העל צריכה להגיע לטופ32 לפחות אם לא יותר כמובן הריי אם קבוצה מליגה 4 מגיעה לדוג' לסיבוב 8 זב לא כמו קבוצה מליגת העל הריי לקבוצה מליגה 4 זה אמור להיות שונה מבחינה כספית במציאות וזה לא רק זה זה גם אינטרס של הביברים הריי אתם אומרים שיש לקבוצות מליגות גבוההות יותר כסף אז הגביע זו הזדמנות טובה מאד לתגמל את הקבוצות מהליגות הנמוכות שמגיעות רחוק!

אודה לך מאד אם תענה על השאלות האלו נאור

From: BB-Mark

To: naor
This Post:
00
30946.103 in reply to 30946.102
Date: 9/29/2008 3:36:13 PM
Molson Canadians
III.4
Overall Posts Rated:
9191
Ani lo choshev shehevanti et kol mah shesha-alta... mishehu yachol letargem leanglit?

Shanah tovah lekulam! Kmo sheamarti leYaniv, ani mekaveh shebeshanah haba, eheyeh yachol lachzor la-aretz lekamah shavuot -- naaseh mesibah gedolah lekulam me-BB! :-P

From: Gal G

This Post:
00
30946.104 in reply to 30946.103
Date: 9/29/2008 3:40:50 PM
Overall Posts Rated:
3737
Hey Mark
Happy Rosh Hashana .
Let us Know if u come to Israel .
Me and Yehuda working in the intarnational airport . we will be more than glad to have the honur to sit with U to a cup of coffee .

Gal

This Post:
00
30946.105 in reply to 30946.103
Date: 9/30/2008 10:44:30 AM
Overall Posts Rated:
00
Ani lo choshev shehevanti et kol mah shesha-alta... mishehu yachol letargem leanglit?

Shanah tovah lekulam! Kmo sheamarti leYaniv, ani mekaveh shebeshanah haba, eheyeh yachol lachzor la-aretz lekamah shavuot -- naaseh mesibah gedolah lekulam me-BB! :-P

אני לא חושב שהבנתי את כל מה ששאלת - מישהו יכול לתרגם לאנגלית?

שנה טובה לכולם כמו שאמרתי ליניב אני מקווה שבשנה הבאה , איך יכול לחזור לארץ לכמה שבועות - - נעשה מסיבה גדולה לכולם מ- BB

* תרגום חופשי של דברי מארק :)

Last edited by Mod-Tamir™ at 9/30/2008 10:45:34 AM

This Post:
00
30946.106 in reply to 30946.105
Date: 10/7/2008 7:40:35 AM
Overall Posts Rated:
99
חחחח
אני חושב שהוא ביקש שיתרגמו את השאלה של נאור

This Post:
00
30946.107 in reply to 30946.11
Date: 10/12/2008 8:32:31 AM
Overall Posts Rated:
00
היי מארק כמו שעופר אמר זה נחמד ויכול להיות נחמד עם יהיה מן צ'אט כזה לכל ליגה או בכללי בבאזר ביטר זה יכול להיות נחמד
אפשר גם שכל אלו שבבית ספר תיכון חטיבה או יסודי יגידו לחברים וכאלו למי שיש עיתון בבית ספר עוד יותר טוב וכאלו לי למשל יש כמה חברים שמשחקים בבאזר בזכותי והם הכירו את זה לחברים שלהם ונהייתה שרשרת....

Advertisement