KREĆE LUDILO
U II.3 Srbije, znaju se parovi plejof utakmica, i to kolo pre kraja! Vaše viđenje parova i prognoza.
PAROVI:
Revan Utd - Triper
KK Sveti Vid - Besni Cvetići
KK Kent - Lazarevac
Les Passantes - Andjeli
Jedina moguća promena je Lazarevac ili PO Knight, ali ako bude fer utakmica očekujem laganu pobedu Lazarevca.
KK Andjeli: "Ispunili smo očekivanja"
KK Andjeli se obratio javnosti povodom početka plejof serije II.3 lige. Menadžer kluba iz Rajskog dvorišta je govorio o sezoni koja se završava, prošloj sezoni,pojačanjima,atmosferi u klubu i mnogim ostalim pitanjima koja verujemo interesuju ljubitelje košarkaške igre.
PROŠLA SEZONA JE PROŠLA NESLAVNO ZA VAŠ KLUB?
- Bez dileme tako je. Bili smo zadnji na tabeli, prošli smo loše na draftu.
OVA SEZONA JE OSVETLALA OBRAZ?
- Mnogi su očekivali da potonemo ove sezone (KK Sveti Vid, prim. aut.), ali njihova mržnja je podigla našu ljubav na viši nivo.
LES PASSANTES, VAŠ PROTIVNIK U PLEJ OFU?
- Veliki gospodin, menadžer sa velikim košarkaškim bontonom i umetnik na terenu. Istinski zaljubljenik u ovu igru.
UTAKMICA POSLEDNJEG KOLA JE PROTIV KK KENT-A?
- Utakmica protiv takve ekipe je velika škola za moje igrače. To su utakmice gde možete samo da dobijete.
PLAVA KONFERENCIJA?
- Držim palčeve mom velikom prijatelju, menadžeru Besnih Cvetića. Jaka konferencija, u kojoj ima dosta kvaliteta.
KK SVETI VID?
- Gledao sam skoro prijateljsku utakmicu ovog kluba u kome su izgubili 24 razlike. Na ulasku u halu je pisalo "pljuvanje dozvoljeno-na protivnika"". Oni ako se plasiraju u prvu ligu, biće to velika kulturna bruka ove zemlje. Ej ljudi, oni su na toj utakmici pekli svinje na ražnju i polivali pivom?! U zatvorenoj hali su napravili prostor i organizovali pecenje svinje. Video sam svuda slike njihovog menadžera Gomeljskog, oni se njemu klanjaju kao mi nekada Titu.Severna Koreja u Srbiji jednom rečju.
PLANOVI U PLEJ OFU?
- Ova ekipa je dokazala mnogo puta ove sezone karakter.Imamo 5 vezanih pobeda, od skora 7-9 i ekipe koja se borila za opstanak, došli smo u poziciju da izborimo plej of, što smo na kraju i uspeli. U plej ofu su ambicije poznate, očekujem odličnu utakmicu sa Les Passantes-om ali apsolutni favorit u toj utakmici je naš protivnik. Mi smo već premašili naše ciljeve.