BuzzerBeater Forums

Srbija - II.3 > Sezona 25

Sezona 25

Set priority
Show messages by
From: psiho26
This Post:
00
247742.97 in reply to 247742.96
Date: 11/27/2013 11:01:47 AM
Overall Posts Rated:
2525
Nisam siguran da se moze reci da je Predragon bio toliko slabiji tim prosle sezone,on je ima multiskilere na skoro svim pozicijama za razliku od Samuraja koji je imao jednog,mozda je za nijansu imao slabiji tim ali nikako se njegova pobeda moze okaratkerisati kao veliko iznenadjenje.Vidim da pricate o nekakvom stekanju para u crvenoj diviziji,uopste to nije slucaj pa pogledajte zbir plata igraca u svakom od prvih 6 timova i videcete da smo mi tu na granici eventualno u plusu par desetina hiljada nedeljno sto nikako nije "stekanje".

From: dongale
This Post:
00
247742.98 in reply to 247742.97
Date: 12/2/2013 11:54:10 AM
Andjeli
III.8
Overall Posts Rated:
7575
02/12/2013 - BG Samuraj has just sold Jovan Marinkov for $ 4 890 001.

Nastavimo da sanjamo braćo

This Post:
00
247742.99 in reply to 247742.98
Date: 12/3/2013 4:29:00 AM
BG Samuraj
III.14
Overall Posts Rated:
142142
Za vanserijskog igraca - vanserijska cena.

This Post:
22
247742.100 in reply to 247742.99
Date: 12/3/2013 9:12:42 AM
Overall Posts Rated:
353353
Marinkov je svakako vanserijski igrač, ali moram da kažem da sam iskreno šokiran da je neko platio tu cenu, pogotovo što svaki kupac lako može da vidi da si ti tog igrača pre samo sezonu i po kupio za upola manje pare. Koliko si mu od tada digao skilova? 2,3? Opet ne može se reći ni da je menadžer od koga si ga kupio ni onaj kome si ga prodao neki neiskusni koji se navukao, pa omašio u proceni vrednosti za 2,5 miliona. Pretpostavljam da je ovo vreme pred plej-of uticalo na povećanje cene, i vidim da je taj belgijski menadžer i ranije kupovao naše igrače za ogromne pare, moguće da čovek misli da mu kao u pravoj košarci Srbi mogu doneti neki ekstra talenat :). U svakom slučaju neverovatan ekonomski potez gde si obrnuo 2,5m za sezonu i po, pogotovo imajući u vidu da je aktuelan jedan trend (vrlo neprirodan bez sumnje) da igračima čiji se trening u tim godinama nastavlja, cena sa dodatnim skilovima opada, kada bi postojao Nobel za BB ekonomiju ti bi bio ozbiljan kandidat.

This Post:
11
247742.101 in reply to 247742.100
Date: 12/3/2013 9:41:03 AM
BG Samuraj
III.14
Overall Posts Rated:
142142
Kao sto si rekao, i ja mislim da je ovo PO ludilo je uticalo na cenu.
Malo bolje je on napredovao za vreme provedeno kod mene: 7 skilova + 2 stamina i 1 bacanja.

Hvala za Nobela :)

From: dongale
This Post:
44
247742.102 in reply to 247742.101
Date: 12/4/2013 3:15:43 AM
Andjeli
III.8
Overall Posts Rated:
7575
KREĆE LUDILO

U II.3 Srbije, znaju se parovi plejof utakmica, i to kolo pre kraja! Vaše viđenje parova i prognoza.

PAROVI:

Revan Utd - Triper

KK Sveti Vid - Besni Cvetići

KK Kent - Lazarevac

Les Passantes - Andjeli

Jedina moguća promena je Lazarevac ili PO Knight, ali ako bude fer utakmica očekujem laganu pobedu Lazarevca.

KK Andjeli: "Ispunili smo očekivanja"

KK Andjeli se obratio javnosti povodom početka plejof serije II.3 lige. Menadžer kluba iz Rajskog dvorišta je govorio o sezoni koja se završava, prošloj sezoni,pojačanjima,atmosferi u klubu i mnogim ostalim pitanjima koja verujemo interesuju ljubitelje košarkaške igre.

PROŠLA SEZONA JE PROŠLA NESLAVNO ZA VAŠ KLUB?
- Bez dileme tako je. Bili smo zadnji na tabeli, prošli smo loše na draftu.

OVA SEZONA JE OSVETLALA OBRAZ?
- Mnogi su očekivali da potonemo ove sezone (KK Sveti Vid, prim. aut.), ali njihova mržnja je podigla našu ljubav na viši nivo.

LES PASSANTES, VAŠ PROTIVNIK U PLEJ OFU?
- Veliki gospodin, menadžer sa velikim košarkaškim bontonom i umetnik na terenu. Istinski zaljubljenik u ovu igru.

UTAKMICA POSLEDNJEG KOLA JE PROTIV KK KENT-A?
- Utakmica protiv takve ekipe je velika škola za moje igrače. To su utakmice gde možete samo da dobijete.

PLAVA KONFERENCIJA?
- Držim palčeve mom velikom prijatelju, menadžeru Besnih Cvetića. Jaka konferencija, u kojoj ima dosta kvaliteta.

KK SVETI VID?
- Gledao sam skoro prijateljsku utakmicu ovog kluba u kome su izgubili 24 razlike. Na ulasku u halu je pisalo "pljuvanje dozvoljeno-na protivnika"". Oni ako se plasiraju u prvu ligu, biće to velika kulturna bruka ove zemlje. Ej ljudi, oni su na toj utakmici pekli svinje na ražnju i polivali pivom?! U zatvorenoj hali su napravili prostor i organizovali pecenje svinje. Video sam svuda slike njihovog menadžera Gomeljskog, oni se njemu klanjaju kao mi nekada Titu.Severna Koreja u Srbiji jednom rečju.
PLANOVI U PLEJ OFU?
- Ova ekipa je dokazala mnogo puta ove sezone karakter.Imamo 5 vezanih pobeda, od skora 7-9 i ekipe koja se borila za opstanak, došli smo u poziciju da izborimo plej of, što smo na kraju i uspeli. U plej ofu su ambicije poznate, očekujem odličnu utakmicu sa Les Passantes-om ali apsolutni favorit u toj utakmici je naš protivnik. Mi smo već premašili naše ciljeve.

This Post:
33
247742.103 in reply to 247742.2
Date: 12/4/2013 5:10:19 AM
Overall Posts Rated:
353353
GOMELJSKI: PLEJ OF NIKADA NEIZVESNIJI

U svojoj 12-sezonskoj istoriji postojanja, KK Sveti Vid je 11 puta igrao plej of lige u kojoj je te sezone nastupao.

"Znamo kako se igraju ovakve utakmice", kaže zato na početku našeg razgovora menadžer Gomeljski. "Ostalo je još jedno kolo do kraja regularnog dela i mi smo praktično obezbedili drugu poziciju. Preostalo je samo da je u meču sa rivalom Samurajem i potvrdimo, s obzirom da oni ove godine nemaju takmičarskih ambicija, to se može uzeti kao svršena stvar."

Čini se da je ove godine konkurencija u plejofu žestoka?

Po mom mišljenju, četiri ekipe se izdvajaju po kvalitetu, to su KK Kent, Andjeli, Revan UTD i Besni Cvetići. Kent i Andjeli su se strahovito pojačali i mislim da će njihov duel verovatno odlučivati o pobedniku celog plej ofa. To će biti sjajna utakmica. Revan je odigrao finiš za udžbenike, pobedio je sve direktne rivale i uzeo prvu poziciju u ligi koja mu može mnogo značiti u borbi za titulu. Cvetići su klub na koji se uvek mora računati, mogu da iznenade i odu do samog kraja. Ne treba zaboraviti ni Triper koji je doveo dva mamutska pojačanja u poslednjih par dana. Ipak nešto slabija forma u poslednje vreme ne daje im mnogo prostora za nadu. Što se tiče ostalih timova u crvenoj grupi, mislim da su u senci Kenta i Andjela. Opet, to ne znači da će se i predati odmah. Što se nas tiče, mi u plej of ulazimo kao ekipa koja može da pomrsi račune vodećem kvartetu, ali objektivno nema kvalitet za samu završnicu. Finansijska situacija nam ne dozvoljava da se pojačamo, država ne želi ili ne ume da prepozna brend koji KK Sveti Vid predstavlja za ovu zemlju. Ja lično radim volonterski, a i mnogi igrači imaju manje plate nego što to trenutnim kvalitetom zaslužuju.

Imate li šanse u duelu sa Besnim Cvetićima?

Naša prednost je u domaćem terenu, ali imamo protivnika koji raspolaže dužom klupom i odličnim krilnim igračima koje je teško zaustaviti. Biće to vrlo tvrda utakmica. Odlučivaće taktičke nijanse i trenutna inspiracija igrača na terenu.

Iz tabora Andjela ponovo stižu otrovne strelice na račun vašeg kluba. U čemu su razlozi loših odnosa ova dva kluba?

Ja sam čovek sporta i ne zanimaju me stvari koje se dešavaju van terena. Ipak, ne dozvoljavam da bilo ko uzima sebi za pravo da vređa klub ili širi razne zlonamerne glasine. Unajmili smo advokatsku kancelariju Borivoja Borovića koja će paziti na svaku buduću izjavu i reagovati adekvatno. Trenutno mogu da vam kažem da imamo materijala za bar dve masne krivične prijave. Ipak, da ne bismo širili zlu krv pred Božićne praznike, sačekaćemo sa pokretanjem relevantnih postupaka i pružiti im šansu pokajanja. Mi smo ipak klub duhovnosti i tolerancije.

Last edited by Gomeljski at 12/4/2013 5:17:45 AM

This Post:
00
247742.104 in reply to 247742.103
Date: 12/5/2013 1:09:51 PM
Overall Posts Rated:
2525
Moram da priznam da nisam ocekivao da ovoliko timova se manje vise ravnopravno bori za titulu ove sezone ali ce sigurno biti zanimljiv plej-off i ocekujem puno uzbudljivih utakmica,nisam siguran ko je glavni favorit ali se par timova isticu po kvalitetu igraca i odlucivace taktika i prednost domaceg terena,sto se mene tice brojne povrede su me sprecile da uopste razmisljam o nekavim planovima da se borim za prolazak u visi rang.

This Post:
00
247742.105 in reply to 247742.104
Date: 12/7/2013 2:59:23 PM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
607607
Second Team:
Mad Mamba Academy
Сад гледам резултате и морам да признам да нисам очекивао да ће Реван да испусти прво и чак са овако лошом утакмицом ризикује друго место које бих му преотео победом од 19 разлике. У сваком случају, срећно свима у плеј-офовима и аутима...

No guts, no glory!
This Post:
00
247742.106 in reply to 247742.105
Date: 12/7/2013 8:28:06 PM
Overall Posts Rated:
100100
Rizikovao sam, jer sam svestan da bez Frikenhausa, kog sam doveo za plej-of, nemam sanse protiv 700k plata Tripera. Verovatno bih glatko pukao i sa njim, ali me je iznervirala 4 povreda ove sezone. Nisam mogao znati kakav ce tim izvesti Acika, pa nisam smeo da rizikujem pobedu (:D), a opet, nisam smeo ni same dunstere da stavim. Ocekivao sam poraz izmedju 20-30 razlike, ali eto, prosao sam gore. Srecom, i ti si izveo rezerve, tako da moj mec i nije bio bitan.

Ocekujem finale Triper-Kent, zaista svim silama idu na prvu ligu, strasne timove imaju. Mi ostali cemo pokusati da to sprecimo :). Prejaka nam je liga...

This Post:
00
247742.107 in reply to 247742.106
Date: 12/7/2013 9:27:02 PM
Overall Posts Rated:
2525
Bice zanimljivo videti ocekivano finale izmedju Kenta i Tripera gde ce nijanse odlucivati,jedini tim koji bi mogao da im eventualno,uz malu dozu srece,poremeti planove su Andjeli koji isto imaju jak tim...a o jacini lige je suvisno govoriti samo pogledajte ostale konferencije druge lige i mozete da vidite sa kakvim timovima su ljudi uspevali ne samo da opstanu vec i da se nadju u plej off-u

Advertisement