Da... par puta je tu visinu spominjao, a kasnije jos uzima sebi za pravo pricati kako je on zasluzan za ove igrace koji su glavni u repki a ZNAM da smo njih prakticki stvorili choda, mali choda i ja :)
moj respekt za polovaneca imas kao i choda sta je kasnije preuzeo verbica i davao mu treninge, ali sta se tice ovih nebuloza da nisam kontaktira vlasnike i preznojava se da bi verbic dobio iti skilla u izdrzljivosti nepriznajem .... tada se po meni pljuvalo jer sam preferira lambica ispred calete koji je tjekom sezone diga 5 skillova i sto sam preferira komazeca ispred verbica koji je ima nulu u bacanjima i izdrzljivosti i na kraju kada sam uspio nekako doc do vlasnika sada mi ti hoces rec da mi je trud za qu*** i da sve zasluge idu tebi i chodi ?
ako ciljas na ovaj quote iznad centri sa 201 cm i prebildanom placom ... isao sam cisto objasniti kako (beskoristan barem po meni) moze biti niski centar sa ogromnom placom i preforsiranim skokom daleko vise preferiram all around centre koji imaju manju placu (najcesce zbog ne toliko nabildanog skoka).
sta se tice brzine treninga visine i svih ostalih sitnica upoznatsam sa svim znam kako se visina odrazava na trening centara
Last edited by Jukic at 8/25/2012 9:42:05 AM