Γιώργο απο που να πρωτοξεκινήσω... χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο, κόβω τις φλέβες μου, παίζω ρώσικη ρουλέτα... θέλω οπωσδηποτε να με περιποιηθεί η νέα γιατρός του ΑΓΟΡ.
Κατά δεύτερον, σε έκανα add στο γκρουπ... και έχω να δηλώσω ότι: "Ντροπή σου ρε συ να βάζεις φωτογραφίες απο 15 χρονών... εκτός αν είσαι ο ΑΓΟΡ1998 και έχει γίνει τυπογραφικό λάθος".
Λοιπόν, ας σχολιάσω και εγώ την αγωνιστική... σε μας ήταν φυσιολογικά τα αποτελέσματα θα έλεγα... το μόνο κακό ότι έπεσα έξω στα over-under που έδωσα. Η ομάδα μου άγγιξε το τέλειο αμυντικά, επιθετικά υπήρχε μεγάλο πρόβλημα.
Στον κόκκινο όμιλο, ο Θάνος έκανε τη δεύτερη σερί απο τις οκτώ ήττες που θα κάνει, προτού επιστρέψει και τελειώσει τη σεζόν με ρεκόρ 14-8. Αρχίζω να πιστεύω ότι έχει αφήσει default τις περσινές του τακτικές. Ο Γιώργος έδειξε για μια ακόμα φορά ότι μια ομάδα πρέπει να έχει πάγκο... έχω πει και παλαιότερα, ότι μια ομάδα δεν μπορεί να βγάλει μια σεζόν με 6 παίκτες και ας είναι τούμπανα. Δεν είναι τυχαίο ότι όσες ομάδες ανέβηκαν κατηγορία απο εδώ, είχαν φουλ ρόστερ, με εξαίρεση τον πρόεδρο Αντυ που φρόντισε να εκμηδενίσει το μειονέκτημα του απέναντι μου, δίνοντας εντολές για νοκ-ντάουν στους παίκτες του πριν τον πρώτο τελικό της προπέρσινης σεζόν. Πέρα απο την πλάκα, θεωρώ ότι τότε ο Ανδρέας είχε φτιάξει μια ομάδα που ετοιμαζόταν όλη τη σεζόν για τον τελικό... και για αυτό ήταν και η εξαίρεση στον κανόνα.
Αυτά για την ώρα, καλή επιτυχία σε όλους στο κύπελλο... και θα γίνω και μάντης: "Βλέπω τραυματισμό παίκτη των Crop Dusting μεθαύριο στο κύπελλο κόντρα στο botακι".