Včeraj pa popolnoma nepričakovana zmaga proti Leonkingsom. Očitno je nova okrepitev (čeprav sem še pred kratkim napisal, da na hitro ne bomo kupovali, se je ravno ponudila priložnost za dokaj ugoden nakup), ki se včeraj sicer še ni predstavila gledalcem, dodatno zmotivirala mojega centra Gumpoka, ki je z 26 skoki končno prikazal boljšo predstavo (a na koncu ponovno predčasno zapustil parket). S tem si je pridobil nekaj kredita, je pa vprašanje do kdaj bo vodstvo kluba še plačevalo njegovo visoko plačo za sila povprečne predstave.
V prvi peterki se je solidno vnesel tudi mladinec Koren, ki bo s parimi treningi verjetno že bolj primeren za večjo minutažo kot Čilenec Arduenego, ki je sicer ponavadi najšibkejši član prve peterke. Kerlcev. Proti koncu tekme sem se najbolj bal podaljška, ki bi mi verjetno uničil vso tedensko minutažo, a na srečo se je tokrat izšlo dobro.
Pomembni zmagi sta dosegla tudi naša neposredna tekmeca, Jesenovo in Ainimosni, tako da očitno bo za varen obstanek potrebno zbrati še kar lepo število zmag.
Last edited by Deschamps at 1/8/2017 3:32:22 AM