Όπως υποσχέθηκα χθες, θα προχωρήσω σε μια (''φτωχή'' προς το παρών) ανάλυση του ομίλου μας.
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι πρωταρχικός στόχος λόγω και των ξεκάθαρων αγωνιστικων αδυναμιών του ρόστερ, είναι η ανανέωση του και η στελέχωση του με παίκτες που μέσα στις επόμενες σεζόν θα μπορέσουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εθνική.Ήδη έχω καλέσει 2 παίκτες σε προπονήσιμη ηλικία και έχω διώξει 2 34άρηδες.Αυτό δεν σημαίνει ότι πάμε μοιρολατρικά για το 0-7.Υπάρχουν ματς που θα επιδιώξουμε να χτυπήσουμε.
Κάτι άλλο τώρα.Παίκτες μέχρι 25-26 χρονών που δεν προπονούνται, δεν έχουν θέση στην εθνική και είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσω και στους ιδιοκτήτες τους.Εκτός αν είναι τόσο μπροστά σε σκιλ που είναι απαραίτητοι στα αγωνιστικά πλάνα.Αντίθετα, παίκτες που είναι από 26-27 χρ και πάνω, αρκεί να έχουν αγωνιστική κατάσταση και αντοχή.
Στα του ομίλου.
Pool D
1 Poland
2 Italia
3 Schweiz
4 Suomi
5 England
6 Andorra
7 Cyprus
8 Cymru
Για όσους δεν γνωρίζουν τους κανονισμούς, οι 2 πρώτοι προκρίνονται στην επόμενη φάση και οι υπόλοιποι πάνε στο Τουρνουά της παρηγοριάς.
Φυσικά και δεν μπορούμε να έχουμε βλέψεις πρόκρισης.
Ο ομίλος αποτελείται από ξεκάθαρο φαβορί, την Πολωνία.Μπορείτε να δείτε τα κατορθώματα της, μέχρι και την περσινή σεζόν.Από κόντα και η Ιταλία.Δε συζητάω καν για το αν θα προκριθεί η Πολωνία, θα θεωρώ έκπληξη το να αποκλειστούν οι Ιταλοί.
Περαιτέρω θα αναλύσουμε τις υπόλοιπες ομάδες πριν από κάθε ματς.
Για τακτική προσέγγιση δεν θα γίνεται λόγος παρά μόνο στο τελευταίο 15λεπτο πριν το κάθε ματς, για ευνόητους λόγους.
Το BB-Mail μου ωστόσο θα είναι στη διάθεση σας :)
Last edited by zeliko-13- at 3/12/2013 6:00:59 AM