Gradjani BB Srbije evo Vam moje vidjenje ove sezone, pa samo ocenite moj rad. 
Najpre sto se rezultata tice. Do Poljske, tj prve 4 lakse utakmice smo na tie/opusteno dobili sve rivale i imali maximalan entuzijazam. Sa Poljacima debakl, al isto na najmanje zalaganje. Nasa jedina sansa je bila da prodjemo dalje ako dobijemo Slovake i Madjare. Zato sam se i odlucio sa mec sezone protiv Slovaka. Posle smo na Madjare isli isto iz sve snage, al jednostavno nije nam se dalo iako smo pogodili zonu. Entuzijazam je bio na njihovoj strani, jer su imali dogovor sa Slovacima da igraju tie tie, a nas da napadnu i tako neko od njih da prodje dalje. Iako smo i mi imali neki vid dogovora sa Madjarima, izgleda da svako nije covek od reci u BB svetu. Al da ne ulazim u to, i da trazim to kao izgovor za neuspeh. Iskreno, mislim da je ovo bio domet ovog tima, sa obzirom na formu i sve. Poraz od Poljaka je bio realan i planiran, a plan mi je bio bar jedan skalp od Madjara ili Slovaka. 
Sto se igraca tice, centri su nam se stalno selili iz tima u tim, i to je bio jedan od vecih problema. Sad je opet ista prica, ali nadam se da ce tome doci kraj. Tu mislim an nove narastaje koji dolaze i koji su kod nasih igraca a ne na Kostu, Grubora, Duleta i ekipu. 
Sto se tice odnosa sa menadzerima, bilo je i tu svega, al ne bunim se. Sada cu period do kraja sezone da iskoristim da igram lakse tekme, sa obzirom da nam je ent mali, i da ubacujem neke igrace koji ce nam vise koristiti u buducnosti. Ovaj ciklus je bio poslednji za par igraca, o imenima vise posle. 
Uglavnom, krece se u nove pobede, licno sezonu smatram uspesnom, iako je moglo bolje. 
Trbazzi