Zato bi trebalo oživiti taj forum kojem imaju pristup samo menađeri iz hrvatske...koji je pokrenut...ali je stal...
i tam neka se stave svi igrači koji su MVP+...i neka se tamo šalju poruke sa njihovim napretkom...i to može biti neka stalna baza igrača ...
jer nebi bilo potrebno onda slati spiskove igrača i skilove , kad se izbornik promjeni ..imali bi to na jednom mjestu...a i izbornicima bi bilo lakše na tom forumu napisati kaj treba kojem igraču trenirati ...
jer tamo ima tema za 18, 19,20 21 godišnjake ..
ali ima i za staru repku...a pošto tamo ima i chat može puno brže doći do komunikacije između izbornika i scouta a i menađera pojedinih igrača...da im se da savjet kaj da treniraju....
meni je danas recimo par njih odgovorilo da ih još niko nije , niš pital za te 18 godišnjake...pogotovo ti iz 4 liga ..najgore je kaj se oni dosta rjetko logiraju...pa čekam odgovor i po 2-3 dana...
ak mislite da to nije dobro onda niš...eto tolko od mene...
ak nekog interesira mogu mu dati link od tog foruma...ali vjerujem da ga večina zna...ali kojim slučajem ak nezna nek mi se jave na PM pošaljem zainteresiranim....
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!